Kőkemény üzenetet kapott Magyarországról az Amerikai Egyesült Államok elnöke (VIDEÓ)

2024. április 23. 19:55

„Biden nem fogja tudni Magyarországot belenyomni a háborúba.”

2024. április 23. 19:55

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

„Ismét Magyarországot támadja egy demokrácia-jelentésben a demokrata párti Joe Biden vezette amerikai kormány” – erről beszélt Facebook-oldalán közzétett videójában Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kiemelte, „a támadásnak nyilvánvalóan az az oka, hogy a béke pártján állunk,

és nem hagyjuk, hogy belepréseljenek bennünket ebbe a háborúba”.

Az amerikai demokrácia állapotáról készített jelentés

Megjegyezte, hogy a magyar Külügyminisztériumban is készült egy jelentés az amerikai demokrácia állapotával kapcsolatban, melynek tartalmát ismertette. Menczer Tamás elmondta, az amerikai déli határon évente négymillió illegális bevándorló érkezik az Egyesült Államokba, akik szinte kivétel nélkül kikerülnek a hatóságok látóköréből.

„A modern amerikai történelemben először fordul elő, hogy a déli határt nem az amerikai kormány, hanem a mexikói drogkartellek ellenőrzik” – idézte Marco Rubio floridai szenátort.

A bevándorlási válság

Kiemelte, hogy a felmérések szerint az amerikaiak 75 százaléka súlyos problémának tartja az országot sújtó bevándorlási válságot. „Joe Biden mégis lebontja, lerombolja a határvédelmi intézkedéseket” – mondta a demokrata elnök politikájáról. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója felidézte, hogy a legsúlyosabb bűncselekményeket illegális bevándorlók követik el.

22 éves egyetemista nő meggyilkolása, szexuális erőszak, késes támadás, rablás, kétéves kisfiú meggyilkolása és édesanyjának megsebesítése”

– sorolta.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­­g­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­y­­­o­­­k­ ­v­­á­­r­n­a­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. április 24. 07:22
Tomi,annyira komolytalanok vagytok…amúgy a gazdád miért nem Moszkvában harcol a békéért? Faszkalap.
cccbasatu
2024. április 24. 03:58
Az USA a világ legnagyobb rabló gyilkosa! Vilson USA elnöke lopta el hazánk 2/3-át,ugyanis a Trianoni határokat ő húzta meg.Ezért és a további bűncselekményeikért ,a rabló háborúikért,tömeggyilkosságaikért megérdemlik hogy undorodjunk tőlük.Egyáltalán mit is keresnek itt nálunk ezek a mocskok? Haza kell őket zavarni.Pokolra ezekkel a mocskokkal!
SzaboGeza
2024. április 24. 01:19
Az első kettőben, már elfogyott az országunk 2/3-a!!!!! Harmadjára végkép NEM FOG ÖSSZE JÖNNI!!! Nem háborúzunk az öngyilkos NATO tagokkal!!! Ha meg akarnak halni, TESSÉK!!! Zacsiban hozzák őket haza!!!!! A NATO NEM TÁMADÓ SZÖVETSÉG!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!