Nyár van, tehát a „minden szar” Kommandót alkotó magyar éttermiségi – na jó, féléttermiségi – a Balatonra fókuszál

2023. augusztus 15. 18:02

A legszebb az egészben, hogy a máig harcoló késő Kádár- és érett SZDSZ-korszak kultúrharcosainak már karmester sem kell.

2023. augusztus 15. 18:02
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nyár van, tehát a »minden szar« Kommandót alkotó magyar éttermiségi – na jó féléttermiségi – a Balatonra fókuszál. Teljesen nyilvánvaló, hogy a jobbra érdemes Gálvölgyitől Hajdú Steveig terjedő »hálózati személyek« együtt mozdulnak; és a legszebb az egészben, hogy a máig harcoló késő Kádár- és érett SZDSZ-korszak kultúrharcosainak, már karmester sem kell – egy kellemes úriember bőrébe bújt átvezényelt volt ávós, belügyes, katpolos személyében, aki miközben irányba állítja kicsit meglapogatja az ember vállát – mert már a személyiségük, identitásuk részévé vált a nemzet, nemzeti oldal utálata, megvetése, Magyarország kép rombolása; a befeketítés.
Itt tartunk most! Ezek jönnének vissza Gyurcsánnyal.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 25. 10:47
Biczitomi,megint igazad van..ez a merjünk bátorak lenni világ…
rocktoberi-2
2023. augusztus 16. 17:20
Sajnos ezek a szarjankók egyáltalán nem érzik rosszul magukat Magyarországon.
Sulammit
2023. augusztus 15. 22:25
Egy kottából játszanak. A nemzet szégyenei ezek a középszerű előadó emberek. Végig haknizzák az ellenzéki médiát, ennyit tudnak. Megbecsülni a jót, azt már nem. Ülnek a pénzeszsákjukon és panaszkodnak.
dios1968
2023. augusztus 15. 21:38
Fél sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!