Szegő Péter megkérné Müller Cecíliát, hogy közszerepléseikor ne viseljen keresztet

2020. október 30. 08:08

„Szekularizáció, mint olyan.”

2020. október 30. 08:08
null

Müller Cecília a koronavírus-járvány kezdete óta rendszeresen tart sajtótájékoztatókat, amelyeken a járványügyi védekezéssel kapcsolatos szabályok ismertetése mellett tanácsokkal látja el a lakosságot a fertőzés elkerülése érdekében. Az országos tisztifőorvos öltözködéséről már több oldal – köztük az Index – is cikkezett, most a nyakában hordott kereszt került célkeresztbe.

„Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenestre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan” – írja közösségi oldalán Szegő Péter újságíró.

Ő egyébként legutóbb áprilisban hívta fel magára a figyelmet, amikor a Népszavában megjelent írásában Bruck Gábornak mintegy válaszolva közölte, hogy „a mai Magyarország egy fasiszta diktatúra. Diktátorok ritkán buknak meg választáson”, így nehéz lesz legyőzni a Fideszt.

Ön szerint viselhet-e a Müller Cecília keresztet közszereplései alkalmával? Írja meg kommentben!

Nyitókép: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Összesen 422 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
czako1018
2020. november 01. 12:01
Szegő Péter nem kérhet ilyet! Mégis hogy képzeli!? A kereszt viselése hála Istennek nem tilos. Viselje csak Müller Cecília nyugodtan. Akit zavar, az nézzen máshová.
Netuddgi
2020. november 01. 11:55
Nagyon fogytán van a türelmem ebben a baloldal által kedzett "ez a harc lesz a végső" kultúrharcban. Ezért felszólítom Szegő Pétert hogy nyugodtan hagyja el az országot. Amíg nem segítenek neki. Na és akkor majd visíthat, hogy "faszista dikttattúra". És még mindig sokkal jobban járt mint az EURÓPAI Máltában és Szlovákiában. Bezzegromániáról már ne is beszéljünk.
Rick Deckard
2020. október 31. 18:33
Vihar egy pohár vízben. A Mandiner szereti az ilyeneket...
Apik
2020. október 31. 14:32
Valaki segitene? Ki az a szego peter??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!