Berúgott egy labdát Orbán kertjébe az MSZP-s politikus

2016. április 10. 11:20

Az MSZP-s Bárány Balázs a felcsúti stadion mellett tartott sajtótájékoztatót, majd labdákra írt fel kérdéseket, amiket berúgott a stadionba és Orbán Viktor házába, hogy a kérdéseket a miniszterelnök biztosan megkapja.

2016. április 10. 11:20

Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségi tagja szombaton az 1800 lelkes Felcsút 3800 férőhelyes stadionja, a Pancho Aréna előtt beszélt arról, hogy a futószalagon felhúzott új stadionok nem csak vasból és betonból épülnek, hanem súlyos mennyiségű közpénzből is. A képviselő elmondta, hogy a kormány 2010 óta több mint 80 milliárd forintot költött stadionépítésre, csak a felcsúti focira 11 milliárdot fordított. A politikus szerint Felcsútról semmi mást nem lehet tudni, mint hogy Orbán Viktor ide származik.

A politikus szerint nem lehet a végtelenségig hagyni, hogy az egészségügyből, az oktatásból és a szociális ellátórendszerből hiányzó milliárdok üresen kongó stadionokba épüljenek be. Az MSZP-s szerint azt sem lehet hagyni, hogy fideszes oligarchák passzolgassanak az adóforintjaikkal, mert hiába mondják, a TAO közpénz. Bárány hozzátette: az egész rendszer átláthatatlan, és többször tettek fel kérdéseket, amiket a Fidesz nem válaszolt meg. Bárány Balázs bízik benne, hogy ez csak azért lehetséges, mert nem jutott el hozzájuk, ezért most a stadionba, és Orbán Viktor kertjébe is berúgott egy-egy labdát a kérdésekkel.

Bárány Balázs a következő kérdéseket intézte Orbán Viktorhoz:

„Igaz, hogy a TAO II.-t arra találták ki, hogy az üres stadionokat finanszírozzák belőle? Kívánnak-e a szakmával és az ellenzékkel egyeztetni a TAO-ról? Ha valami a központi költségvetésből von el forrást, az miért nem közpénz? Kíván-e Orbán Viktor a korrupción és a stadionépítésen túl bármilyen kormányzati teljesítményt felmutatni a következő két évben?”

Összesen 295 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2016. április 11. 16:41
Az USA-nak, ha Orbán-féle elnöke lenne, sokkal jobban érezném magam. Meg a világ is.
Lajos_1
2016. április 11. 15:05
Nem bárány ez hanem egy ökör.
OberEnnsinnen
2016. április 11. 13:41
"Berúgott egy labdát Orbán kertjébe az MSZP-s politikus" Így, hogy nem volt megtöltve a labda, TNT-vel, nem annyira ütős. Vagy legalább ablakot kellene törnie. Akkor lehetne mutogatni a tévékben, hogy mekkora ablaka van az Orbánnak! Azt, ugyanis, hogy a szoci egy hitvány korcs az emberiség történetében eddig is tudtuk. "Hallottad, berúgták a focit az Orbán kertjébe!" - ez így az emberi sunyi hitványságig tud csak hatni. Ennyi a szocik tudása. Sunyiság, korcs gondolkodásmód, simlisség, kisszerűség...
peti
2016. április 11. 13:35
Ráirnám a választ, tükörirással, aztán 3 méterről úgy rúgnám vele fejbe ezt a türhő bolsevik senkiházit, hogy a homlokáról lehessen elolvasni az esti hiradóban... Megvolt neki az 5 perc hirnév, lapozhatunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!