Ilyen király dolgokat csináltak az emberek 2015-ben

2015. december 14. 14:34

Hajmeresztő mutatványok, parádés teljesítmények: a People Are Awesome Youtube-csatorna összeszedte, hogy mivel nyűgözték le idén a világot az emberek.

2015. december 14. 14:34

Rúdtáncos lépcsőzés, magas épületeken ugrálás, pohártorony-összerakó- és fejelős-rekord: csak pár példa 2015 legnagyobb menőségei közül, amit a People Are Awesome Youtube-csatorna szedett össze.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
száraztészta-tüzifa
2015. december 15. 09:41
Fotelkandúrok vagytok... Nem olyan rossz dolog amikor zubog az emberben az adrenalin. Honnan tudod mennyit ér az életed, ha soha nem teszed kockára? ...tériszonnyal megverve lettem hegymászó, hat nyolc év aktív mászás után pikk-pakk oda is lett a tériszonyom... nem a levegőbe beszélek
Akitlosz
2015. december 14. 17:38
Ilyen királyról még nem hallottam. Mikor és hol uralkodott?
Zokni
2015. december 14. 16:59
Ezek közül csak az érdekes, mely sikertelensége esetén nem sérül meg súlyosan a próbálkozó. Az összes többi inkább beteges. (A bázisugrással az élen...)
nisz
2015. december 14. 16:37
"Ha ennek a videónak tetszőleges 3 másodpercét reprodukálni tudja, ön a legnagyobb király. De inkább ne próbálja meg." Nem bánnám, ha megjelenne egy statisztika azokról a kevésbé sikeres próbálkozókról is, akik vagy belehaltak, vagy egy életre megnyomorodtak. Megjegyzem, a bulvármédia giccsadójának akkorának kéne lennie, amekkora összegből az általuk okozott társadalmi kárt finanszírozni lehetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!