Lőw Zsoltot megpróbálták hazacsábítani Újpestre

2024. április 25. 00:03

Hosszú ideje pályaedző, ám kevesen mondhatják el magukról, hogy sztárcsapatoknál oktatják a futballt. Volt Neymar, Kylian Mbappé, Thiago Silva trénere, most pedig Harry Kane-é. Lőw Zsolt a Bayern Münchentől készül elválni, és még ő sem tudja, hol folytatja.

2024. április 25. 00:03
LŐW Zsolt

Gondolom, jókora csalódásként élték meg, hogy tizenegy év után nem a Bayern München lett a bajnok, és már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy nyáron távoznia kell Thomas Tuchel vezetőedzővel. Mi volt a baj a münchenieknél?
Erről nem szívesen beszélnék, és nem is nyilatkozhatok.

Akkor beszéljünk egy korábbi klubjáról. Újpesten nagy átalakulások vannak a Mol belépésével. Figyelemmel követi még, mi történik a liláknál?
Természetesen.

És mit szólt a tulajdonoscseréhez?
Örültem neki, mert Roderick Duchâtelet-nek az utóbbi években már nem az volt a prioritása, hogy építse és fejlessze a klubot, hanem hogy életben tartsa. Hosszú ideje rebesgették, hogy jön majd egy új tulajdonos, aki legalább olyan szintre felhozza az egyesületet, mint ahol a Ferencváros tart. Ezek a hangok aztán valamiért rendre elcsendesültek, s nem köttetett meg az üzlet. Örülök, hogy végre egy komoly vevőnek sikerült megszereznie az Újpestet. Bízom benne, hogy a klub, a múltjához méltón, ismét a bajnoki címért fog harcolni.

Zsolt LOEW (Co-Trainer FCB) mit Thomas MUELLER (MÜLLER,Bayern Muenchen) vor Einwechslung. Fussball Champions League / Gr
Fotó: REUTERS / SVEN SIMON
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­­­s­­ ­­­l­­­á­n­y­­o­­k­­ ­­v­á­­r­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!