Érdektelenségbe fulladt az Összefogás Koncert

2012. február 20. 08:38

Néhány száz érdeklődőt vonzott csak a Budapesten és Győrben megrendezett államadósság elleni jótékonysági koncert.

2012. február 20. 08:38

Hiába lépett fel számtalan pophíresség Carameltől Tóth Verán és Király Lindán át a Mystery Gangig a vasárnapi Összefogás Koncerten a budapesti Papp László Sportarénában, mindössze néhány százan látogattak ki az eseményre. A résztvevők szerény száma miatt könnyen lehet, hogy az államadósság csökkentésére meghirdetett jótékonysági koncert nem hogy nem csökkentette, hanem még növelte is az államadósságot.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Christa
2012. február 20. 14:31
Én ott voltam....és nem azért mert szeretem a kormányt, sőt!!! Azért voltam ott mert szeretem ezeket az előadókat, és mert ennyi jó számért, zenészért nem volt sok a 2012.-Ft. Én azt gondolom, hogy nem az összefogás miatt nem jöttel el az emberek, hanem azért mert nem volt meghirdetve. Tehát még egyszer! Ez nem a kormányszimpátia-koncert volt (szerintem a zenészek is így gondolták!!!!!), csak egy jó buli!!!
galoca
2012. február 20. 13:31
bovliorszag bovlikoncert
Pirosz-szka
2012. február 20. 13:22
Ganxta-koncert volt aznap Zamárdiban, ütköztek a programok. Na, de az se' semmi, hogy a Döglégy-buli teltházas volt. Lehet, hogy olcsóbb volt a beugró...
galoca
2012. február 20. 12:47
olyan volt a koncert mint ez az orszag egy nagy kamu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!