Miért fontos, hogy milyen színű a ferencvárosi pad?

2023. július 13. 20:03

Engedjük-e, hogy a már alsós diákokat is megcélzó sátáni propaganda a mindennapjaink részévé váljon.

2023. július 13. 20:03
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Magyar Jelen

„A ferencvárosi pad színe indikátora annak, hogy mennyire erős a magyar társadalom immunrendszere, hogy engedjük-e, hogy a már alsós diákokat is megcélzó sátáni propaganda a mindennapjaink részévé váljon.

Amikor ezt a cikket írom, éppen piros-fehér-zöld a Tompa utcai pad, köszönhetően Vékony Csongornak, a Mi Hazánk budapesti elnökének, aki csütörtök kora délután átfestette azt.

Ez azt jelenti, hogy ebben a pillanatban mi állunk nyerésre, de ne feledjük, ez a háborúnak csak az egyik csatája. Tudniillik egyre több fronton nyomul előre az ellenség, pénteken például érzékenyítő foglalkozást tartanak Budapesten, melynek célja, hogy az azon részt vevő tanárok »bevigyék az LMBTQ+ témát az iskolába, akár alsós diákokhoz is«.

És ez nem a történet kiszínezése, hanem szó szerint ez olvasható a Labrisz Leszbikus Egyesület honlapjára felkerült programajánlóban.

Van tehát tennivalónk bőven, és ha a szimbolikus-kulturális térben nem tudjuk tartani az állásainkat, akkor más eszközökhöz kell folyamodnunk a normalitás és a gyermekeink védelmében. Remélhetőleg idáig nem kell eljutnunk…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 14. 01:38
Minek ezt ragozni! Látogassunk Jordániába: https://dailytravelpill.com/rainbow-street-amman/ 😍😍 És Marokkóba: https://www.alamy.com/stock-photo/Rainbow-street-fez.html?sortBy=relevant 😍😍 És Mexikóba: https://www.alamy.com/stock-photo/Rainbow-street-Mexico.html?sortBy=relevant 😍 És Koreába: https://www.alamy.com/stock-photo/Rainbow-street-korea.html?sortBy=relevant 😍😍
Tibi72
2023. július 13. 23:33
Égig felérő búnök: 1Szándékos emberölés, 2 Kialkudott és elvégzett munka kinem fizetése, 3 Elesettek, özvegyek árvák gyerekek sanyargatása, 4Természetellenes testi kapcsolat.
tapir32
2023. július 13. 21:57
A konzervatív gondolkodás toleranciát, elfogadást, megbékélést, szeretetet, a másik ember megbecsülését, a szegények és az elnyomottak segítését, az emberek egyenlőségét stb. hirdeti. Akik, ezen értékek mentén szocializálódtak, ezen értékeket interiorizálták azoknak, nincs gondja a másik ember emberi jogainak tiszteletben tartásával. A konzervatív gondolkodású emberek számára a fenti értékek természetes, maguktól értődő, interiorizált értékek. Az európai kultúra ezen értékek mentén épül fel, nem kis mértékben az egyházak tevékenységének eredményeképpen. A szocializációs deficit a balliberális oldalt jellemzi. A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív!
olajfa1
2023. július 13. 21:51
Ha a pad NEM "PADSZÍNŰ" akkor a pad aljas politikai eszközzé vált... ÉS MÁR NEM PAD!... mondhatnám... "ELVESZTETTE A PAD JELLEGÉT"... és már NEM PAD!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!