Holodomor újratöltve

2023. június 14. 09:10

A férfiakat tehát megölik, a nők elvándorolnak, a népesség drasztikusan csökken.

2023. június 14. 09:10
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Amikor cikket ír az ember, sajnálja a helyet az evidenciákra. Ám amikor a világ vezetői megbolondulnak, és háborúban akarják legyőzni egymást, mit sem törődve az iszonyatos pusztítás következményeivel, muszáj a képükbe ordítani: térjetek már magatokhoz, itt emberek halnak meg! A helyzet tragikus.

A legfrissebb hírekben láthatjuk, amint orosz harcosok kilőtt nyugati páncélosokat vizslatnak egy felvételen az ukrán ellentámadás egy visszavert kísérlete után.

Körülöttük elesett ukrán katonák hevernek, az oroszok átnézik felszereléseiket, és magukhoz vesznek pár tárgyat. Fiatal fiúk, édesapák, barátok tűrik mozdulatlanul és némán a kifosztást. Ők azok, akik soha nem mennek már haza.

A másik videón az látszik, amint három fegyveres orosz katona legalább hét, fegyvertelen menekülő társát lőhette le. Ezen szörnyülködik, de azt büszkén hirdeti az ukrán háborús propaganda, hogy rakétával kilőttek egy orosz tábornokot. Mintha érte nem lenne kár, csak mert más parancsot teljesít. A BBC friss riportja szerint a példátlan mészárlás elől egyre több ukrán katona menekül át Romániába. Átúsznak a Tisza felső folyásán, mert elegük van abból, hogy egyre több társukat látják véres húscsomóvá válni őrültek értelmetlen játékában. De jönnek azok is tízezrével mindennap Románia és Kárpátalja felől, akik egy vad hajnalon arra ébredtek, hogy minden összeomlott, és elindultak mint kísértet. Páran itt maradnak Magyarországon, a többség meg továbbáll. Ukrajna pedig, amit állítólag meg akarnak védeni a háborús uszítók, szép lassan kiürül és visszafordíthatatlanul tönkremegy.”

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2023. június 14. 15:16
Ottó bennünket nem kell felvilágosításítani a háború szörnyűséges voltáról ,hiszen a magyar jobboldal miatt két világháborúban vettünk részt . Két világháború, kétmilló magyar áldozat. Az oroszok meg két forradalmunkat fojtott vérbe . Te meg ennek ellenére ifjú kommunista lettél oszt ha nem lett volna kamu rendszerváltás akkor, most te egy véresszájú kommunista lennél oszt jónapot .
káli
2023. június 14. 13:52
Gajdics az ifjúgárda sztárja! DDDD
Csigorin
2023. június 14. 12:56
zelenszki holodomort csinalt, valoban
01234567890
2023. június 14. 11:52
A férfiakat tehát megölik, a nők elvándorolnak, a népesség drasztikusan csökken. Ez még a hülye Bencsiknek tetszik is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!