Nyilván én is aberrált vagyok

2023. április 13. 10:10

Veres András püspök legalább nemzetközi szinten ne járassa le magát ennyire a tanulatlanságával!

2023. április 13. 10:10
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Az egy dolog, hogy Veres András püspök nem tanult biológiát. Az viszont egy másik, hogy tudatlansága révén arra vetemedik, hogy a magyar kormány népbutító szlogenjeit visszafröcsögve megkérdőjelezze egy kisebbségi emberi csoport létezését. Sőt! Aki létezésükről egyáltalán beszélni mer, azt aberráltnak minősíti! Akkor nyilván én is aberrált vagyok, mert még teológiai munkásságomban is rengeteget beszélek, sőt tanítok erről.

Na jó, persze nem idehaza, hanem abban a dekadens Európában. Néha tényleg felteszem magamnak a kérdést, hogy magyar püspökeink – köztük a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke – tényleg ennyire nem jártas alapvető orvostudományi kérdésekben, vagy csupán hagyja, hogy a kormánytól kapott rengeteg pénz beszéljen belőle? Vagy a kettő szerencsés találkozásával lenne dolgunk? Sőt nekem úgy tűnik, hogy ők a »konzervativizmus« címkéje alá bújva palástolják járatlanságukat a világ és a tudományok dolgaiban. Pedig a valódi konzervativizmus soha nem egyenlő a butasággal! Sőt. De miről is van szó?

Püspök atya interjút adott a National Catholic Register című amerikai katolikus lapnak, ahol többek között a következőt nyilatkozta:

Azt gondolom, hogy Isten férfit és nőt teremtett, és ez a norma. Mást mondani aberráció.«

Vagyis akkor kedves püspök atya, mindenki, akinek van orvosi diplomája és a szaktudása révén azt meri állítani, hogy a lakosság 1,7%-a - Fausto-Sterling statisztikája – nem sorolható be sem férfinak, sem nőnek, az aberrált? Értem én, hogy a magyar katolikus egyház legfőbb feje Orbán Viktor. Ez tudjuk. Világos. És hogy ebben az országban ő mondja meg, hogy mit kell gondolniuk a magyar püspököknek, de azért érdemes lenne odafigyelni arra, hogy egy püspök legalább nemzetközi szinten ne járassa le magát ennyire a tanulatlanságával! Vagy legalább ne legyen ennyire büszke rá. Mert ez szerintem nem konzervativizmus.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2023. április 14. 18:56
A Miurunk Ádámot es Évát kreált-nem Ádámot és Bélát. Ószövi. Tanultad,b+. HP. :)
Hoth
2023. április 13. 23:37
Teljesen normális libsi terminológia..másrol beszél...mint mindegyik mindig...tudja mindenki miröl van szó..mindig is voltak emberek akik esetleg mindkét nem nemi jellegeit hordozták... pusztán csak senki se basztatta,külömböztette meg őket...jobbára senki se tudta róluk..élték az életüket...ennyi..de itt nem róluk van szó,mert velük nem lehet szart kavarni...elvannak simán...na ez így nem jó..kvázi tűrhetetlen..kell pár médiabuzi akiket tolnak ezerrel mindenhol hogy el vannak nyomva...pedig az átlagember csak simán leszarja,hogy ki buzi meg lmbtq meg ki nem az...ezért kell egyre agresszivabban tolni,hogy előbb utóbb mindenkinek érje el az ingerküszöbét ez a szar,és akkor lehet az élükre állni mindenféle elbaszott elbukott lúzer fasz politikusnak,aki normális eszközök hijján az ilyen szarkupacok hátán akarnak belovagolni a hatalomba...de bármekkora szarrakást hoznak össze,nem fogják fel hogy a szar puha...csak pillanatokra lehet állni a tetején.. egyébként meg normál esetben ki a fasz nem szarja le hogy ki hogy érzi magát a bőrében..aki faszt akar a homloka közepére,vagy pinát a szája helyére...az operáltasson magának,ha van rá pénze...ennyi...akkor én meg úgy érzem jól magam ha van egy z06 os corvette m...akkor engem is pátyolgasson már valami libsi fasszopó...tőlünk 300 km re zajlik egy öldóklö háború,ami világméretűvé szélesedhet...tényleg az a legnagyobb gond hogy az lmbtq jogokkal mi van... normálisak ezek???de tényleg
néhai Ch.Pilot
2023. április 13. 22:10
A Sátán teológusa számára természetesen a normálistól eltérő a norma, az az ünneplendő, a támogatandó. Kedves Forintfalvi Rinya! Te nem Veres püspök úr szerint vagy aberrált, hanem a Bibilia szerint. Ugyanis a Biblia írja, hogy Isten férfit és nőt teremtett. A püspök úr csak ebből idézett... Ha pedig egy teológus a Bibiliával - ebből következően Istennel - kerül szembe, az már elég ciki. Az Ön érvelése alapján amúgy a rák sem betegség, csak egy másfajta életforma. Még pontosabban: nincs is "betegség", csak másfajta életforma, tehát gyógyításra sincs szükség, az orvosok csak kárt okoznak azzal, hogy erőszakosan megpróbálják leszoktatni pácienseiket a többségtől eltérő létformájukról: rákról, tüdőbajról, fertőző májgyulladásról, vagy elmebetegségekről. Ezek mind-mind másságok csupán, amit a többségi társadalomnak (az úgynevezett egészségeseknek) el kell fogadnia, és együtt kell velük élnie. Hát, igen ez sokkal olcsóbb lenne, mint gyógyítani. Aberrált? Nem. Forintfalvi Rinya elmebeteg. Dühöngő őrült.
paleopapi
2023. április 13. 21:26
Nem aberrált vagy csak tanulatlan.Biológiából 1- es.Minden faj 2 féle egyedből áll.Egy hím és egy nőstény egyedből.Ez úgy nehéz a teológia istennőjének?Nekem egyszerű általános iskolai alapvetés.Pedig nem rendelkezem diplomával.Azzal még észt amúgy sem osztottak.Ez az Ön példáján jól látható.Sajnos itt tartunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!