Minden diktatúra olyan, mint egy bántalmazó kapcsolat

2023. február 07. 18:55

Mit gondoltok 2033-ra már itt is Oroszország lesz vagy esetleg még hamarabb?

2023. február 07. 18:55
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Minden diktatúra olyan, mint egy bántalmazó kapcsolat: előbb megfosztja a lelket és a testet a szabadságtól, majd idővel el is pusztítja mindkettőt. Az ellenállás az erőszak gyakorlásának egy bizonyos pontján túl már nem lehetséges. De most még az! Ha viszont nem állunk ellen az elnyomó és jogtipró hatalomnak, később már képtelenek leszünk rá! Mit gondoltok 2033-ra már itt is Oroszország lesz vagy esetleg még hamarabb? Ezért kell megtalálnunk, erősítenünk egymást és megszervezni önmagunkat itt és most. Az utolsó órában vagyunk! Még formálhatjuk a jövőt, de idővel ezt is el fogják venni tőlünk. Magyarok, ébresztő!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. február 08. 16:14
Részegen nem posztolunk a facebookra. Alap!
Újjáélesztett Dodó
2023. február 08. 13:16
A fő diktátor ma a világban a kapitalista világrend. A pénz diktátuma. Ez teszi tönkre a társadalom és a természet szövetét. Kérem, ezzel is foglalkozzon néha. :-D „Bűnbánatra van szükség, és arra hogy megpróbáljuk megújítani azt, ahogyan magunkra, egymásra és a minket körülvevő világra tekintünk, a teremtés isteni nézőpontjának szemszögéből. A gond nem pusztán gazdasági vagy technológiai, elsősorban erkölcsi és lelki. Megoldást a gazdaság és a technológia területén csak akkor találhatunk, ha mélységes változás megy végbe szívünkben, amely elvezethet bennünket életformánk megváltoztatásához, valamint fogyasztásunk és termelésünk fenntarthatatlan formáinak átalakításához.” II. János Pál pápa és Őszentsége I. Bartholomeosz ökumenikus pátriárka közös nyilatkozata a környezeti etikáról
Antonova
2023. február 08. 12:48
Diktatúra? Hallgatta ez a nő Böszme Ferit? Ő az igazi diktátor és szövetségesei.
tapir32
2023. február 08. 11:54
Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön pénzt tarhálnak miközben az elnyomott áldozat szerepében tetszelegnek. Ugyanakkor, felelőtlenül terjesztik demagógiájukat.. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk! Az EU jelentések politikai nyomásgyakorlás céljából készültek. Tartalmilag üres frázisok halmazai. Konkrétum alig. A bolhából elefánt gyártás szép példái. Demagóg irományok. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!