Alázat nélkül nincs szolgálat

2022. szeptember 09. 07:27

Isteni hazugságba csomagolják evilági bűneiket.

2022. szeptember 09. 07:27
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Akik nem értik emberi végességüket, akik nem fogják fel és nem fogadják el gyarló emberi mivoltukat, akik nem keresik és nem engedik, hogy mindezért csak korlátozott és ellenőrzött megbízatással szolgálhatják közösségüket, azok bűnös emberek. Ők ájtatatosságba burkolózó hamisságok. Sokan vannak mostanában. Kurzusemberek. Hamis búcsúcédulák vámemberei.Isteni hazugságba csomagolják evilági bűneiket.

A Földi és az Égi hatalomnak egyaránt szolgálatnak kell lennie. Azonosulj az Égiekkel, ha akarsz. Emelkedj, ha ez az utad. De engedd szeretettel, megértéssel, ha más inkább maradni akar.  Mi csak békében szeretnénk élni. Vigyázni. Hogy számíthass ránk. Erre készülünk.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vergenya
2022. szeptember 10. 15:39
A hajléktalanoknál látni. A kannás bor, a zsebből darabonként előszedett azonosítatlan tabletták meg a szellemileg alultáplált fleto. Ez az eredmény. És erre sokan azt mondják (politikus).
tapir32
2022. szeptember 10. 00:57
Aki, kétharmados törvényeket akar egyszerű többséggel megváltoztatni, az a jogállam ellensége. Demokratikus gondolkodású, érett személyiségű emberek nem akarják lejáratni, diszkreditálni a népszavazást, a népszavazás intézményét. Éppen attól demokratikus gondolkodású és érett személyiségű valaki, hogy soha nem tesz ilyet. „ . . .egyetlen demokrata sem fogadhatja el, hogy egy választott kormány demokratikus legitimációval nem rendelkező szervektől függjön. . . . az EU az önkéntes együttműködés eszköze.” Jan Parys
tapir32
2022. szeptember 10. 00:54
A baloldali összefogás programjában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, megvalósul Magyarország már rég tönkre ment volna.
darling
2022. szeptember 09. 23:27
Az ALÁZAT szó szinonímái a Gyurcsány-féle háziszótár szerint: - hazudozás - kurva ország - tömegbe lövetés, szemkilövetés - békés felvonulók közé rontás - lopás - közvagyon kimagánosítása - a közpénzek saját célokra használása stb... Legyen elég a Gyurcsány-féle szótárból! Az őszintétlen, idióta ájtatoskodásból! Elég az idétlen irományaiból, a naponta összehordott ostobaságaiból!! Gyurcsány egy intellektuális ZÉRÓ! Önkritikátlan hülye! A DK befizethetné egy pszichiáterhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!