Önbizalomban nincs hiány, elvi alapokban annál inkább

2022. szeptember 01. 20:07

A Momentum elnöke kinevezte magát „államférfinak”, ma pedig bejelentette, hogy eltörölné az erkölcstant és a hittant az iskolákban.

2022. szeptember 01. 20:07
null
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„A Momentum elnöke tegnapelőtt kinevezte magát »államférfinak«, ma pedig bejelentette, hogy eltörölné az erkölcstan és a hittan oktatását az iskolákban.

Önbizalomban nincs hiány, elvi alapokban annál inkább.”

Kapcsolódó tartalom:

A Momentum elnöke szerint nincs szükség kötelező hittanra és erkölcstanra az iskolákban
Gelencsér Ferenc szerint már „egészen apró kortól” közgazdaságtant és informatikát kellene tanítani a gyerekeknek. Bővebben...

 

Nyitókép: Gelencsér Ferenc Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2022. szeptember 02. 15:28
Kicsoda manapság a Momentum elnöke? A Fegyőr már leköszönt, nem? Nem lehet nagyon szerény az új ember, ha államférfinak képzeli, és tartja magát. Vagy talán az a baj vele, hogy nem tudja, mit jelent az államférfi szó?
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 02. 14:26
Igaza van. Nem kell kötelező hittan. Az erkölcsöt sem egy külön heti egyórás tantárgyban tanulja meg a gyerek, hanem abból, amit otthon lát. Ellenben a pénzzel, informatikával jó, ha ismerkedik. Hasznosabb, mint hogyan kell vízen sétálni vagy cet gyomrában élni, nemzetségeket kipusztítani, stb.
Vasgyari Tibi
2022. szeptember 02. 13:41
Gelencsér még sötétebb mint Fegyőr. Fegyőr csak szimplán mulatságosan sötét, de Gelencséren egyenlőre nem lehet nevetni. Remélem, kis gyakorlatozás után ő is röhejes lesz.
formaegy
2022. szeptember 02. 12:03
Egy erkölcstelen szarházi drogos, alkoholista, parazita, buzi pöcegödör vezetőjétől mit lehetne mást várni. Keménykedik, mint Jakab. )))))))))))) Valaki mondja már meg neki, hogy Gyurcsány pöcse enélkül is elérhető. Bemelegítésképpen gyakoroljon Gréczy elvtársnál. Bár jobban járna, ha Lakatos Márk venné kezelésbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!