Jobbikosok, akik mindenre (is) képesek

2022. március 21. 12:42

A baloldali mosoda gőzerővel dolgozik, a szennyes azonban nem tisztul.

2022. március 21. 12:42
null
Weisz Péter
Vendégszerző

A szerző a Barankovics Izraelita Műhely elnöke

Sorra buknak ki a karlendítő, gárdamellényes csontvázak a szivárványkoalíció szekrényéből. Nem meglepetés ma már az sem, hogy Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke, Gyöngyös 2. számú választókerületi országgyűlési képviselőjelöltjének múltja összekapcsolható a kuruc.infóval, több nyíltan antiszemita, cigányozó, uszító, kisebbségellenes megnyilvánulás közlője. Csak egy példa: „Aki pedig eleve nem dolgozott, az ezután sem fog, mert vagy eleve nem ért semmihez, vagy inkább megélhetési gyerekvállalásba fekteti az idejét.” (2012. Heves megyei közgyűlés ünnepi ülése)

Dudás is beleillik abba a sorba, melyben ott találhatók a náci módra karlendítő, a cipőbe köpő, a tetűcsúszdázó, a zsidókat listázni akaró, masírozó jobbikos közéleti személyek. Újabb idézet a jelölttől: „És még itt is azt kellett hallgatniuk, hogy mi történt Auschwitzban. Kíváncsi lennék rá, hogy egy holokauszt-emlékműnél megemlítené-e Recsket és az ott elkövetett borzalmakat.” (Kuruc.info, 2013)

A baloldali mosoda gőzerővel dolgozik, a szennyes azonban nem tisztul. Az elkövetett cselekedetek, a kimondott szavak, a leírt gondolatok nem tehetők semmissé, ha mégoly rendületlenül is szeretnék azt letagadni, eltüntetni, meg nem történtté tenni.

Ma, amikor az egész ország a békéért imádkozik, biztos, hogy ellenségeskedést, meg nem értést sugalló politikusokat akarunk a közéletbe? Akarjuk-e, hogy a 20. század torz ideológiák parlamenti megnyilvánulást kaphassanak?

Legyen ez a rövid cikk felkiáltójel az emberek felé!

A jövőt csak azok építhetik, akiknek a történelme vállalható.

Bízzunk a jelenlegi polgári vezetésben, és merjünk előre nézni, merjünk erősek maradni! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

 

nyitókép: MTI

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. március 22. 06:45
Sábeszdeklivel a fején hirdeti az igét a magyaroknak ez a Weisz nevezetű hazánkfia(?): "nő az antiszemitizmus, egyesek a karjukat lengetik, a holokauszt szent és sérthetetlen, a kárpótlás örök, mindnyájan bűnösök vagytok és rasszisták, ráadásul mindenre képesek, stb." (Csak megjegyezném példának okáért, hogy a sukorói telket sem mi akartuk kipanamázni, a Dohány utcai zsinagóga belépti díjait sem mi sikkasztottuk el.)
CsipkeRózsa
2022. március 21. 16:29
Weisz Péternek ajánlom, véleményezésre és felháborodásra: "Tőrőlmetszett összeesküvéselmélet-terjesztőt tüntetett ki sajtódíjjal Kásler Miklós" https://444.hu/2022/03/17/torolmetszett-osszeeskuveselmelet-terjesztot-tuntetett-ki-sajtodijjal-kasler-miklos Rögtön észre fogja venni, hogy a Jobbik képviselői, jelöltjei nem antiszemiták. Azt is, hogy a kormány sokadszorra kitett magáért!
01234567890
2022. március 21. 15:27
Franka Tibor
Papamaci1957
2022. március 21. 15:15
Végre, végre kezd kinyílni zsidó honfitársaink szeme, hogy valójában a baloldal és a jobbik a fő ellenségük. Újlipócia, Belső-Erzsébetváros lakói! Hallgassatok a sok okos rabbijaitokra, és 3-án tudjátok hova kell tenni az X-et.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!