Elmentem ma a szolidaritási tüntetésre, amit Päivi Räsänenért tartottak

2022. február 13. 19:04

A Bibliából idézett, ami bizonyos genderaktivisták szerint gyűlöletbeszédnek minősül.

2022. február 13. 19:04
null
Tibi atya
Facebook

„3-4000 emberrel együtt azért voltunk ott, mert Räsänennek bíróság előtt kell védekeznie a szabadságvesztés lehetősége mellett, amiért a Bibliából idézett, ami bizonyos genderaktivisták szerint gyűlöletbeszédnek minősül.

»A konzervatívok riogatnak vele, hogy egy nap majd a heteronormativitás lesz a bűn« – érveltek a progresszívok 10 éve. »Ugyan léteznek agresszív hangok, de ez csak egy marginális kisebbség, a többség nem ért velük egyet«– érvelnek ma.

Teljesen nyilvánvaló, hogy mindkettő hazugság: a szivárványkonszern jól megfogalmazott, mainstream és forradalmi eszközökkel kikényszerített célja, hogy megfélemlítse és minden eszközzel elhallgattassa azokat, akik szkeptikusak vele szemben. Ilyen szkepszist kifejezni ma Magyarországon egy munkahelyen jóval nagyobb kockázatot jelent, mint kitenni a szivárványos profilképet. Nem támogatni a házasságukat és a gyermekadoptációjukat haladóéknál már gyűlöletbeszéd, ahogy a gyermekeknek sugárzott transzpropaganda kritikája is (ami ugye nem létezik).

Férfinak és nőnek csak születni lehet, gyermeket csak nő szülhet – ez evidencia.

Biztosítani kell minden FELNŐTT állampolgárnak az öncsonkítás és a test bestiális eltorzításának jogát, de még azt is, hogy utána a választott nemükként tekintsenek magukra. Senkit sem szabad azonban arra kényszeríteni, hogy meggyőződése ellenére neki is úgy kelljen tekintenie a genderideológia hentesmunkáján átesettekre, ahogy ők magukra.”

Nyitókép: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2022. február 14. 08:37
Azért a legdurvább mondatokat sikerült kihagyni: "A kereszténység nem pusztán megőrzendő érték, hanem a kultúránk gerince. Nem válhat büntethetővé, aki szerint mégis, annak pedig nincs helye Európában."
kaltran
2022. február 14. 08:11
Gyermeket csak nő szülhet... Szo, szo. A Szárnyas fejvadász 2. részében egy gyártási számmal ellátott szuper robot nő, szült egy gyereket. Igaz, hogy ez csak egy film, de a sci-fik sokszor előrevetítik mi vár ránk. Hát az bizony borzalom lenne... Ray Bradbury bejósolta a mobiltelefont, a csuklórádiójával....
Nehidd El
2022. február 13. 23:03
"Férfinak és nőnek csak születni lehet, gyermeket csak nő szülhet – ez evidencia." Biztos vagyok benne, hogy a haladók valahol eszméletlen összegeket költenek arra, hogy egy valódi férfit valahogy teherbe ejtsenek és kihordassanak vele egy gyereket, csak hogy utána az orrunk alá dörgölhessék, hogy ez az evidencia is megdőlt.
Gyéressy Károly
2022. február 13. 22:23
Érdemes megnézni a bejegyzés alatti kommentek sötétségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!