A zsidó kisfiút nagyszüleid gond nélkül felrakták volna az Auschwitz felé tartó marhavagonba

2021. december 21. 17:14

És gondolj ezekre a közel-keleti menekültekre, akiknek el kellett hagyniuk az otthonukat.

2021. december 21. 17:14
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Majd amikor elmész teli hassal az éjféli misére, és örvendezel, hogy megszületett a Megváltód – gondolj majd arra, hogy azt a zsidó kisfiút a nagyszüleid gond nélkül felrakták volna az Auschwitz felé tartó marhavagonba.

És gondolj ezekre a Közel-Keleti menekültekre, akiknek el kellett hagyniuk az otthonukat, és nem maradt a pár száz eurójukon kívül semmijük, csak az életük és a remény.

Ne fordítsd el a fejed.

Ha keresztény vagy, nem teheted meg.

Mert kereszténynek lenni nem azt jeletni, hogy ájtatos arccal nyakig betakarva eléneklem a Mennyből az angyalt. Kereszténynek lenni azt jelenti, hogy kezet nyújtok a bajban lévőknek. Szerintem.”

Fotó: Homonnay Gergely, Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandineradam
2021. december 26. 11:23
„Majd amikor elmész teli hassal az éjféli misére, és örvendezel, hogy megszületett a Megváltód – gondolj majd arra, hogy azt a zsidó kisfiút a nagyszüleid gond nélkül felrakták volna az Auschwitz felé tartó marhavagonba." Most legalább tudjuk, hogyan gondolkodtak Homonnay nagyszülei.
gyurma
2021. december 24. 09:56
Te hány szegénysorsú embert fogadtál be az otthonodba Homonnay?
baviki
2021. december 24. 01:50
Ez a nyomorult Homonnay, mindenkit kitilt az oldaláról, aki nem ért vele egyet! Még akkor is, ha valaki tisztességesen próbál vitázni! Milyen okosan tette, hogy itthagyta ezt az országot! De akkor miért nem hagyja abba a mocskolódást?
confitür
2021. december 23. 16:40
Arra a vonatra Téged kellett volna felrakni,már régen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!