Minden évben lenyűgöz a brit uralkodó karácsonykor

2021. december 26. 19:47

96 éves lesz áprilisban II. Erzsébet királynő, és ismét hibátlanul mondta el az ünnepi üzenetét.

2021. december 26. 19:47
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Minden évben lenyűgöz a brit uralkodó karácsonykor. 96(!!) éves lesz áprilisban II. Erzsébet királynő, és ismét hibátlanul mondta el a nagyjából öt perces ünnepi üzenetét.

Rá kell csak nézni erre a fotóra, fantasztikus

  1. jó lenne még élni 96 évesen;
  2. jó lehet olyan fizikai és szellemi állapotban lenni abban a korban, hogy szépen, elegánsan le tud ülni egy kamera elé, és tisztán, érthetően, értelmesen szól a népéhez; Ráadásul mai napig maga írja ezeket a beszédeket.

Zseniális! Mit is kívánhatnánk a trónra lépésének 70. évfordulójára készülő II. Erzsébetnek, mint még 10-20 hasonló karácsonyt!”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2021. december 28. 07:13
Talk is cheap. Milyen érdekes néhány hónapja még mindenki elítélte itt a mandineren a kizsákmányoló gyilkos fajzat gyarmatosítókat. Erzsébet kezéhez is tapad vér, érdemes lenne utána nézni mielőtt gyönyörrel bámuljuk beszéd közben. Az egész gazdagsága, a csalási vagyon lopáson, terroron és az ősei által elkövetett gyilkosságokon, fosztogatásokon alapszik. Még a korona sem az övé. Nem minden jó csak azért mert tradicionális.
excopp
2021. december 27. 10:27
- hej, pedig mi mindent meg nem tesznek a SocialJusticeWarriorok, hogy elfogadtassák a királynő által érthető okokból nem kedvelt Meghant... "Meghan Markle, a Harry herceg oldalán a brit királyi családot formálisan elhagyó sussexi hercegné lehet az uralkodóház legintelligensebb tagja, írja az Independent egy oxfordi kutatás alapján. "
annamanna
2021. december 27. 01:04
Lehet, hogy a 96 éves Erzsébet királynő képességei lenyűgözőek, de a 43 éves Németh Balázs képességei nem azok.
Akitlosz
2021. december 26. 22:10
Miért a brit uralkodó karácsonyi beszédét hallgatja karácsonykor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!