A baloldali médiában a bolondériának nincs határa

2021. december 06. 17:49

Továbbra is: hajrá, Thatcher és Reagan!

2021. december 06. 17:49
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„A baloldali médiában a bolondériának nincs határa…

A neomarxista húrokat pengető Azonnali ugyanis felfedezte a minapi posztomat, amelyből csak sikerült AZONNAL levezetni, hogy Ronald Reagan és Margaret Thatcher rasszista – így pedig nyilván Orbán Viktor és én is.

Az, hogy miket mondanak rólunk a baloldali sajtóban, egy dolog. Megszoktuk már, és a munkánk része, hogy eltűrjük.

De ugyanilyen buta hangnemben beszélni a XX. század második felének két legjelentősebb konzervatív vezetőjéről, akik másokkal együtt kivívták a nyugati világ számára a hidegháborús győzelmet, és akik a legtöbbet tették azért, hogy ma mindannyian – köztük az Azonnali szerkesztősége is – egy szabad világban élhessünk, na, az több mint meredek.

Hasonlóan szórakoztató volt a minap, amikor az élelmes újságírók a szombati varsói konzervatív találkozó miatt Putyin-bábnak titulálták a lengyel kormánypártokat. Értik, a lengyel jobboldalt?! (Sic!)

Kedves Azonnali, ha szabad ennyit javasolnom, minden tisztelet mellett: nem kell AZONNAL minden buta, külföldről importált kulturális trendnek, például a cancel culture-nak vagy woke-izmusnak behódolni, néha elég csak normálisan gondolkodni.

Továbbra is: hajrá, Thatcher és Reagan!”

Fotó: Ann Ronan Picture Library / Photo12 via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2021. december 07. 13:14
"Továbbra is: hajrá, Thatcher és Reagan!" És Lets'go Brandon!
koronaszepe
2021. december 07. 08:38
'Hasonlóan szórakoztató volt a minap, amikor az élelmes újságírók a szombati varsói konzervatív találkozó miatt Putyin-bábnak titulálták a lengyel kormánypártokat. Értik, a lengyel jobboldalt?! (Sic!)' Ilyen nem volt.
simonvitéz
2021. december 07. 00:38
Nos, Ronald Reagennel semmi bajom, de mondjuk marhaságnak tartom, hogy neki van szobra Budapesten, egy Tomori Pálnak meg nincs. Ez az USA angolszász felszopás nem nagyon jön be, persze tisztában vagyok a politikai realitásokkal, legalább a republikánus oldallal jóban kell lenni.
T. Péter
2021. december 06. 23:24
"FRISSÍTÉS (13:03): Cikkünk megjelenése előtt Orbán Balázstól megkérdeztük, ismeri-e Orania történetét, és úgy általában arról, mi a véleménye az apartheidrezsimről, viszont az államtitkár csak Facebook-oldalán reagált megkeresésünkre. Az általunk feltett kérdésekre nem válaszolt, helyette bejegyzésében úgy tett, mintha cikkünk Thatchert és Reagant kritizálta volna, illetve elővette az elmúlt napokban a kormánypárt által is felfedezett woke szót."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!