Miközben Gabi énekelt, lejött megölelni

2021. szeptember 15. 08:17

A hit és a felső erők jelenléte mozgatta meg az országot. Ötszázezer ember imádkozott együtt.

2021. szeptember 15. 08:17
null
Tóth Vera
Facebook

„Miközben énekelt, lejött megölelni. A mobilom csak azért van a kezemben, mert minden percét meg akartam örökíteni ezeknek a pillanatoknak. Test-vérem, el sem lehet mondani, milyen érzés, hogyha lehetőséget kap, vagy sikerrel jár. Ember, ha odajössz hozzám és azt mondod, neked jobb hangod van mint a húgodnak, olyan, mintha belémdöfnél egy tőrt, egyenesen a szívembe, hisz nálunk sosem volt kérdés, ki a tehetségesebb, ki a jobb fej, ki az értékesebb… Egyszerűen Isten ajándékának tartjuk azt, hogy mindketten megkaptuk a hangot és a tehetséget a zenéhez, amit elmondani nem lehet, de elhallgatni nem szabad. Ma a hit és a felső erők jelenléte mozgatta meg az országot. Ötszázezer ember imádkozott együtt.. Nem vagyok templomba járó, különösen vallás gyakorló sem, de a tanítás, amit ma kaptam Ferenc Pápa miséjén, az egy életre szól…

Az elmúlt vírusos, nélkülözéssel teli időkben kicsit megrendült a hitem, valami egészen más, sivár helyre került a lelkem, amiből nem tudtam, hogy leszek képes majd kijönni, de mindezek ellenére is imádkoztam, mert mélyen tudtam és éreztem, hogy Isten bennem van és ha ő velem, akkor ki, mi ellenem? Amikor néha, kicsit mellékpályára kerül bennem a hit ereje, tudom, hogy akkor is kitart mellettem az égi világ, hisz nekik az ember a reményük, nekem pedig ők.. s a jelekre figyelni kell.. Ma megéreztem újra.. Köszönöm testvéremnek, hogy lehetővé tette számomra, hogy  újra erős legyen a hitem, nem csak a fenti világban, hanem magamban is és csodálatos énekével ez csak szilárdabb és örök lett.”

Kép forrása: Tóth Vera Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2021. szeptember 15. 15:54
Gondolni sem merek reá, hogyha a refrénben a szeretkezés marad bent, mi történt volna...:) így maradt, az előre megkoreografált ölelkezés,
Kanóc
2021. szeptember 15. 13:51
Kezdem már unni...
catalina9
2021. szeptember 15. 12:16
Miközben Gabi énekelt, lejött megölelni" nyüszögnek is a libsik, ők a Pa-dö-dőt ölelgetik
olajfa1
2021. szeptember 15. 11:54
Kedves gesztus volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!