Ezért bántják a Pesti Srácok Popper Pétert

2021. szeptember 30. 07:35

Karaktergyilkolnak, aha.

2021. szeptember 30. 07:35
Kurtz ezredes
Kontra

„Évek óta döbbenten figyeled azt a megveszekedett dühöt, amellyel a Pesti Srácok hajtóvadászatot folytat a mindenkori állambiztonsági munkatárs ellen? Nem érted az egészet, és olyan felmentő szövegekkel jössz, hogy illető valószínűleg rég halott már, és semmiféle veszélyt nem jelent, a föld alól pedig nem tudja megvédeni a pártházat? Hadd magyarázzuk el, tökfej!

»Évek óta döbbenten figyelem azt a megveszekedett dühöt, amellyel a Pesti Srácok hajtóvadászatot folytat a több mint egy évtizede halott Popper Péter ellen.«

Valóban megdöbbentő és felfoghatatlan, hogy Pesti Srácok a pártházat fegyveresen védő kommunistákat zargatnak. A mostani Lyobbikban ezt úgy hívnák: Ribillió!

»Csak az utóbbi hónapok során legalább féltucatnyi írásban karaktergyilkolták őt annak ellenére, hogy rájuk és kurzusuk uralmára semmiféle veszélyt nem jelent, a föld alól pedig meg sem tudja védeni magát.«

Karaktergyilkolnak, aha. Ez ugye olyasmi, mint amikor veled kapcsolatban jelezzük, hogy nagyívű eszmefuttatásaidat nyilvánvalóan hamis alapokra építve ismét faszságokat ordibálsz. Ezzel gyilkoljuk le a mindenhez is értő Puzsér karakterét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. szeptember 30. 12:57
"a föld alól pedig meg sem tudja védeni magát." Azért ez puzsér részéről kurvára sikamlós érvelés, mert akkor ha ezt elfogadjuk, nem lehet rosszat mondani hitlerről, szálasiról, kun páterről és Prónay Pálról sem. Ugye milyen jó világ volna robi, ha tiszteletben kellene tartanod az emléküket? Úgyhogy az van, hogy popper péter egy retkes kommunista geci volt, ha föld alatt van, ha nincs.
Gullwing
2021. szeptember 30. 11:54
Üvölt a kretén üvölt, mert más értelmes tevékenységre képtelen.
Most80
2021. szeptember 30. 10:48
"Az élet egy diktatúrában megalkuvásokkal jár" - mentegeti Poppert az egy pillanatra megengedővé, lágyszívűvé váló Puzsér. Hiába, Poppernek kell lenni ahhoz, hogy valaki felébressze a kritikus úr lelki mélyrétegeiben szunnyadó tyúkanyót és kivételes bánásmódban részesüljön.
balbako_
2021. szeptember 30. 08:16
Popper nemcsak külsőre volt visszataszító, belül is rohadt kommunista volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!