Apa lesz Fekete-Győr András

2021. augusztus 18. 16:24

„Harminckét év után új fejezet nyílik az életemben. Érett már, várom már” – írta ki Facebook-oldalára Fekete-Győr András, akinek hamarosan kisfia születik.

2021. augusztus 18. 16:24
null

„Boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek is a hírt: hamarosan apa leszek, kisfiunk születik. Ágiban egy olyan társra találtam, akivel nem csak az értékeink, hanem a céljaink is közösek: pár éve ismertük meg egymást a Momentumnak hála, és ami munkakapcsolatként indult, arról egész gyorsan kiderült, hogy sokkal több van és lehet benne, bennünk. Bejött” – írta ki a Facebookra Fekete-Győr András. 

„A születendő gyerkőcünk egy újabb, és mind közül a legnyomósabb indok, amiért megéri minden perc, amit a hivatásommal töltök. Tudom, hogy egy olyan világba fog születni, amely korántsem tökéletes, éppen ezért nagy a felelősségünk abban, hogy milyen példát mutatunk neki, és hogy milyen jövőt formálunk számára. Úgy érzem, hogy ezzel az új életszakasszal sokat változik majd az, ahogy a világra vagy akár a politikusi szerepemre tekintek” – áll a bejegyzésben. Harminckét év után tehát új fejezet nyílik a Momentum elnökének életében, aki szerint az esemény érett már, és nagyon várja.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. augusztus 21. 22:07
remélem ha lánynak születik lánynak, ha fiunak születik fiunak nevelitek. legalább is remélem, hogy feleséged igy cselekszik, mivel benned bizni nagyfoku felelötlenség
bunko_jobbos
2021. augusztus 20. 19:50
Amíg az asszony otthon vár terhesen, addig a megyei tanácselnök unokája meg baszatáskával járja az EFOTT-ot? Gratulálok.
masikhozzaszolo
2021. augusztus 20. 12:50
Nem lehet, hogy elhamarkodott ez a cím? Körbe kellene járni ezt a dolgot, mégis ki fog szülni? Fekete Győr is akár, és férj lesz e, vagy anya, vagy esetleg egy reggel arra ébrednek, mindketten leszbikusok, vagy a másik? Ki szoptat, ki pelenkáz, és mi az hogy fiuk lesz? Ezt már Amerikában már nem is merik leírni a születésibe.
Királyfi
2021. augusztus 20. 12:15
Szép-szép, de ki az igazi apa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!