Nézőket toboroztak a Puskás Akadémia ingyenes meccseire

2021. július 28. 12:34

Ha egy ötletet elfogad Orbán, biztosan van néhány üres iroda még a parlamentben.

2021. július 28. 12:34
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A tatabányai plázában, a Pancho Aréna kihelyezett standjánál próbált két hostess nézőket toborozni a Puskás Akadémia ingyenes meccseire. A szórólapokon azt írják, hogy, aki elmegy bármelyik, továbbra is teljesen ingyenes meccsre, az kaparós sorsjegyet kap, amivel például Playstationt, wellness-hétvégét, robogót lehet nyerni. Nagy keletje így sincs a belépőknek. Ha egy ötletet elfogad Orbán, biztosan van néhány üres iroda még a parlamentben... Ha néhány államtitkári, vagy helyettes-államtitkári posztot is felajánlana, akkor biztosan jobban mennének a jegyek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gardener
2021. július 29. 08:25
Ki nem sz@rja le ennek a gusztustalan és tehetségtelen ügynökbácsinak a véleményét? Tényleg muszáj szemlézni?
Robur
2021. július 28. 22:42
Ennyit ér az orbán fc.
Unknown
2021. július 28. 18:34
Ez totál sötét. A Suzuki U17 kupától van szó. A meccsek fele van kb. a Panchoban. Nemzetközi kupa. Pár száz nézővel meccsenként. Egyébként a Bayernt 2:0-ra elverte, egyébként fölényes játékkal a Puskás Akadémia csapata :-)
Bájron
2021. július 28. 18:32
Faszánál fogva felakasztani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!