A leszbikus szerelem követői azonban nemcsak egyesülnek, hanem össze is tartanak

2021. június 29. 16:34

A bűn barátainak társaságában a kéjvágyó látogatók kisfiúkkal és kislányokkal szórakoznak.

2021. június 29. 16:34
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Egy kis ízelítő abból a világból, amit a tradicionalista jobboldal idealizál és visszasír, elátkozván az ezzel leszámoló puritán és nacionalista jakobinusokat, mint balosokat

»A rokokó örömét leli a kétneműségben. (...) Az álruhát viselő alakok szinte lélegzetelállító átalakulást élnek át, amikor hosszabb időre kilépnek saját énjükből, hogy önmagukon éljék ki és éljék át a másik nem mibenlétét. (...)

Bármelyik társadalmi osztályban alig akad olyan anya, aki hajlandó szoptatni gyermekét, ellátni a csecsemőt, vagy gondoskodni róla. (...) Nem csak az volt általános, hogy tudomást sem vettek saját húsukból-vérükből való gyermekeikről, de nonkonform viselkedésével még feltűnést is keltett, ha valaki mégis szívén viselte utódai sorsát. A gyermeküket szoptató társaságbeli nőket kinevetik és kigúnyolják. (...)

A leszbikus szerelem követői azonban nemcsak egyesülnek, hanem össze is tartanak. Bizonyíték erre az Anandrinok elnevezésű leszbikus szövetség, ama számtalan klub egyike, melyeket a legkülönfélébb szexuális vágyak kielégítésére alapítottak. Az Aphroditék nevű rend mindenfajta heteroszexuális szerelem korlátlan kiélését támogatja, a Medúza-hívek nemesurak és - hölgyek szükségleteiről gondoskodnak. A hírhedt „A bűn barátainak társaságában” a kéjvágyó látogatók kisfiúkkal és kislányokkal szórakoznak, és ha arra van kedvük, válogatott állatok háreme is rendelkezésükre áll...«

(Micaela von Marcard: A rokokó, avagy kísérlet az emberi szíven)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2021. június 30. 10:15
"A leszbikus szerelem követői azonban nemcsak egyesülnek, hanem össze is tartanak" Mint Elan Page és a párja. XD
nick89
2021. június 30. 10:09
Elakezekkelacsatornamászótól!
nibiru
2021. június 30. 06:59
Nos ferde hajlamúak, bizarr szexualitással bírók, identitászavaros kéjencek, mindig is voltak.... de eddig nem akarták kötelezővé tenni ......
kergeller
2021. június 29. 21:44
jaja es nyilvan az utalkozva szoptato anyaktol lett 7 es fel milliard ember a foldon. egyebkent meg nem remlik, hogy barki a rokokot hozta volna fel, mint kovetendo peldat. Ez is hulye (legyint)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!