A Ballik politikai fajtalankodása

2021. június 10. 07:45

A magyar államnak hivatalból kötelessége szigorúan fellépni az abnormális LMBTQ(STB.)-propaganda ellen.

2021. június 10. 07:45
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Ne tévesszen meg senkit, hogy az operett-Szamuely az őt mozgalmi feladatból futtató globalista propagandaoldalnak, a Telex.hu-nak márciusban azt bizonygatta, hogy ő a maga részéről nem híve a nyelvpolitikai hazugsággal szivárványcsaládnak nevezett, valójában a gyermekek egészséges, normális fejlődéshez való jogát cinikus kérkedéssel tagadó aberrációnak. Ő bármit és bárminek az ellenkezőjét is elmondja Marosán György stílusában. Hazudik reggel, délben meg este, ahogy a főnöke. Nincsenek ugyanis elvei, sem lelkiismerete, csak beteges gyűlölete és karriervágya. Mindez tehát egyáltalán nem meglepő a magyar politikatörténet leglátványosabb árulását bemutató liberálkommunista frakciótól.

Az alaptörvény tisztán, világosan és nagyon helyesen, a megmásíthatatlan valóságnak megfelelően kimondja: »Minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz. […] Minden gyermeknek joga van a születési nemének megfelelő önazonossághoz, melynek része, hogy védelmet élvezzen a testi-lelki integritása ellen ható szellemi vagy biológiai beavatkozásokkal szemben.«

Ebből fakadóan a magyar államnak hivatalból kötelessége szigorúan fellépni az abnormális LMBTQ(STB.)-propaganda ellen. Ez ugyanis, ismételjük meg erőteljesen, nyílt politikai pedofília, életellenes bűntett, aminek terjesztésében a kezdeményezők és a propagandisták egyformán bűnösök. A gyermekeket, vagyis a magyar jövőt veszélyeztető szélsőséges, sátáni ihletésű gyalázatot ezért zéró toleranciával, drasztikus intézkedésekkel el kell fojtani és meg kell torolni.”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. június 10. 13:39
Na, meg egy latens, mint a cicanadragos balerina. Az uszito stilus is megegyezik. Ugy latszik a mandineren a "mindennapi melegellenes acsarkodasunkat add meg nekunk ma" kereszteny ima nagyon meghallgatasra talal.
Secnir
2021. június 10. 09:01
"Ebből fakadóan a magyar államnak hivatalból kötelessége szigorúan fellépni az abnormális LMBTQ(STB.)-propaganda ellen. Ez ugyanis, ismételjük meg erőteljesen, nyílt politikai pedofília, életellenes bűntett, aminek terjesztésében a kezdeményezők és a propagandisták egyformán bűnösök. A gyermekeket, vagyis a magyar jövőt veszélyeztető szélsőséges, sátáni ihletésű gyalázatot ezért zéró toleranciával, drasztikus intézkedésekkel el kell fojtani és meg kell torolni." sajnos meg kell állapítanom, hogy a szerzőnek elmentek otthonról. keveri a szezont a faszommal, és a legrosszabb, hogy a főszerkesztő ezt így engedte kimenni. már ha a főszerkesztőnek volt joga hozzá, lévén a KESMA-ról beszélünk...
excopp
2021. június 10. 09:01
- nincs az a demokrata (értsd: nem jobboldali), européer (másképpen birodalmi), progresszív (LMBT, antirasszista stb.) és (hamis) szolidaritási politika, amelyik ne lenne kontraproduktív, és fügefalevélként szolgálna a tehetetlen és tehetségtelen balos kormányzás múltja - és tisztán sejthető - jövőjének elfedésére...
2xli
2021. június 10. 08:38
A Pride majd összerántja az egymással békétlenkedő moslékosokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!