Ízléstelen, ami a Jobbik propagandamédiájában zajlik

2021. április 23. 19:39

Lukácsi Katalin és az Alfahír névtelen másik szerzője nyilas trolloktól vesz át állításokat.

2021. április 23. 19:39
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„A holokauszt áldozatainak emlékét meztelen testével kiárusító Lukácsi Katalin a jelek szerint elérkezettnek látta az időt, hogy csatlakozzon a nyilas trollok kórusához. Két lejárató cikket közöltek rólam ugyanarra a napra időzítve a »nem-antiszemita« és »nem-rasszista« Jobbik pártlapjában.

Ezekben a cikkekben minden alap nélkül hazudnak róla, rasszistának és terroristáknak nevezik az európai patriótákat tömörítő Identitás Generációt, amelyhez semmilyen erőszakos cselekmény vagy rasszista megnyilvánulás nem kapcsolódik.

Eközben Lukácsi és az Alfahír névtelen másik szerzője nyilas trolloktól vesz át állításokat. Ennyit a függetlenségről és az objektivitásról. Ízléstelen, ami a Jobbik propagandamédiájában zajlik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi90
2021. április 25. 09:01
ezt a bajszos ábelt is nyomja a NER orrba-szájba, de mégse megy neki...néhány nagypapa korú ferde hajlamú NERszavazú bácsin kívül a kutya nem nézi-olvassa a srácot. kíváncsi lennék, hogy melyik fideszes farok házi szeretője a gyerek...lehet a szájer jóska keze van a dologban.
Akitlosz
2021. április 24. 14:37
A Mandiner mesteien tudja megtalálni a mértékadó hírforrásokat.
Rugo
2021. április 24. 11:13
A Jobbiknak csak rá kell nézni a vezetőjére - az egész párt egy pöcegödör.
jolly77
2021. április 23. 22:31
ez a csávó hosszú évek óta próbálkozik, most már egy országos TV-csatornán tolják orrba-szájba és van vagy 5-6 ezer feliratkozója youtube-on? az kábé a 3 század százaléka annak, amennyien a Gulyás-féle Partizánt követik? a fideszes világ NEM LÉTEZIK, sajnálom :( sosem lesznek cselekvőképes-korú fideszesek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!