Soros biztos dupla bónuszt küldött karácsonyra...

2021. január 18. 07:58

A liberálbolsi, fizetett rettegők szerint Orbán Viktor katonai diktatúrát tervezget.

2021. január 18. 07:58
Rákay Philip
Facebook

„A liberálbolsi fizetett rettegők szerint Orbán Viktor katonai diktatúrát tervezget. Soros biztos dupla bónuszt küldött karácsonyra...

Sükösd Miklós szociológus, médiakutató, egykori CEU-oktató, ma a Koppenhágai Egyetem professzora. Feketeöves liberálbolsi, aki többnyire politikatudományi, médiatörténeti témákban publikál, de valahogy mindig, mindenről ugyanaz jut az eszébe: Magyarországon diktatúra van. 

Sükösd – mások mellett – közös könyvet jegyez a magyar ballibek egyik leghangosabb rettegőjével, Vásárhelyi Máriával is. (Jut eszembe, Máriáról még nem is írtam! Ígérem, annak is eljön az ideje...)

Pár napja, a Klub Rádió reggeli műsorában beszélgetett Sükösd Dési János független, DK-rajongó műsorvezetővel, s egyebek mellett azt boncolgatták az amerikai eseményekkel párhuzamba állítva, vajon hogyan viselkedne Orbán Viktor - akit Sükösd korábban, egyik írása illusztrációjaként Rákosiként ábrázolt - egy elszenvedett választási vereség esetén. 

Íme, egy-két lázálomszerű, állítás az érezhetően igen elfogulatlan, az Orbán-fóbiát hírből sem ismerő, a megalkuvást nem tűrő, s mindig tárgyilagos tudományossággal elemző Sükösd professzortól:
- Magyarországon hibrid rezsim van, választásos önkényuralom
- Nincs demokrácia
- Orbán és Trump hatalomtól elvakult elmék
- Orbán alattomos államcsínyt hajtott végre
- Ha Orbán szükségét érzi, bevet majd erőszakos eszközöket az emberek ellen. Kisebb konfliktus esetén csak a focihuligánokat, komolyabb esetén a TEK-et, de a rendőrség és a honvédség sem kizárható
- A TEK Orbán magánhadserege
- A rendkívüli jogrend gyorsan katonai diktatúrává alakítható, a katonák napi, utcai járőrszolgálata egyfajta főpróbája már ennek
- Az ellenzéknek készülnie kell az erőszakos, fegyveres hatalommegőrzési kísérletekre

Persze túl egyszerű volna annyival elintézni ezt az egészet, hogy az ilyen Sükösd-félék nem csupán nemzetárulók, de betegek. Kétségtelenül közveszélyesek, miközben egy pillanatig se becsüljük le őket, mert pontosan tudják, mit és miért cselekszenek. Ők merészelnek Orbán „mestertervéről” okfejteni, miközben ők maguk az elmúlt évtizedek legaljasabb, globális, hálózati mesterterv-gépezetének aprócska, ám igen lelkes fogaskerekei. 

Zsoldosok. Katedrákkal, vendégelőadói státuszokkal, szakértői megbízásokkal, publikációs lehetőségekkel, kutatásnak álcázott, ám vegytisztán globális politikai-gazdasági érdekeket szolgáló áltudományoskodással, karácsonyi bónusszal. 

Egyébiránt mindaz, amit Sükösd állít, egészen véletlenül nem meríti ki vastagon a rémhírterjesztés fogalmát? Nem alkalmasak az efféle mondatok a köznyugalom megzavarására? Dehogynem. Mégis mondják, mert mondhatják. Hát ennyit a Sükösd-félék szerint megvalósult, illiberális diktatúráról...

Csak lábjegyzetként említem meg: szerintem egészen dermesztő, hogy mind a magyar, mind az európai egyetemeken Sükösd Miklósok és Fleck Zoltánok moshatják a fiatalok agyát, újmarxista, liberálbolsi világképükkel. Nehogy elfeledjük: Fleck volt az, aki a magyar ellenzék 2022-es győzelme esetére a jogállamiság időleges felfüggesztéséről vizionált, na meg arról, hogy a diktátorok - mint amilyen szerinte Orbán is - nem szokták túlélni a megbuktatásukat... 

Fleck – nem mellesleg – a DK egyik jogi »nagyágyúja«, a Soros által finanszírozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet igazgatója, aki nap mint nap az ELTE jogászhallgatóin gyakorolhatja beteges vízióinak átadását. És bár Sükösd most ugyan éppen Dániában hinti az igét, de újbolsevik elvtársai csak úgy hemzsegnek a magyar felsőoktatási intézmények oktatói között. 

Döbbenetes példákat hallok családi, baráti, ismerősi körökből arról, hogyan küszködnek a konzervatív családból érkező fiatalok – a magyar egyetemek jelentős részén – s milyen félelmek, dilemmák mérgezik mindennapjaikat. A legtöbben nem merik nyíltan vállalni, hogy ők mást gondolnak a világról, mint a tanáraik többsége, ezért aztán vagy csöndben vannak, vagy igyekeznek látszólag belesimulni a környezetbe, s nem szembeszállni az ott is tomboló liberális véleménydiktatúrával.

Itt tartunk 30 évvel a rendszerváltoztatás után. Akad még feladat rendesen...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. január 18. 12:06
elmeüszkök
alter_ego
2021. január 18. 12:00
Nofene! Osztán mit csinál a "magamfajta"? Tán csak nem egy léhűtő "médiakutatóhoz" van szerencsénk? Ki fizet? Gyurka bá'?
Gullwing
2021. január 18. 12:00
Lopni tudni kell. Ballibcsi módra.
Mátyás01
2021. január 18. 11:57
Az orbáni diktatúra olyan lassan épül, hogy sosem fog elkészülni. De azért naponta elmondják, hogy kész, ez már a totális diktatúra, aztán mindig kiderül, hogy mégsem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!