Orbán GPS-szel követi, hogy merre mész

2020. december 29. 10:16

Végre itt az oltóanyag, de nem mindenki boldog.

2020. december 29. 10:16
Pozsonyi Ádám
888

„Először Debrecenbe, majd Nyíregyházára is megérkeztek a koronavírus elleni vakcinák – de nem mindenki boldog. Van egy réteg, aki csak fújja magáét és a semmire alapozva kételkedik. A többség normális, de a kisebbség hangos. Mindig a kisebbség hangos. Bár, most legalább nem állítja magáról, hogy ő a többség, mint a bolsevikok esetében. »Most mondták a híradóban – Hír TV, 3 órás híradó –, hogy minden vakcinát nyomon tudnak követni gps segítségével. Tehát akkor van benne valami más is, nem csak lötyi.« Ez a kedvenc pánikkommentem a RendSzerváltók csoportból. (169 lájk, 212 hozzászólás.) És ezt a hatalmas titkot rábízták egy semmitmondó hírbeolvasóra, aki véletlenül kikotyogta. Micsoda elővigyázatlanság!

Megjegyzem, ez az osztogatnak vagy fosztogatnak este. A szállítmányt követik gps-el, ami érthető. Valószínű, minden szállítmány nyomkövetővel van ellátva, mert nem lenne jó, ha idegen kezekbe kerülne. Amúgy egy-egy ampulla több ember adagját tartalmazza. Oltás előtt sós oldatot adnak hozzá és kb. egy hétig alkalmazható. Tehát Ildikó Molnár szerint kb. 8 ember kap egyforma kódot, akik ezentúl, csak egyfelé mozoghatnak, hogy lehessen őket követni? Vagy megkérdezik politikai irányultságukat, hogy egy csapatba csak DK-s vagy Mszp-s vagy Fidesz-szavazók kerüljenek? Ez nevetséges! Vajon 1919-ben mit adtak volna azért, hogy legyen vakcina a spanyolnátha ellen? De ez a kisebbik baj. A nagyobbik baj az, hogy már ezeket a hülyéket is nyomon lehet követni a facebook segítségével.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. december 31. 15:41
Ugye, nem gondoltad komolyan, hogy egy eleve műfajidegen kommentben gyártok itt neked egy tekervényes összeesküvéselmétet?
VeJoLa
2020. december 30. 22:14
Hogy mit gondolsz, az nem engem minősít, hanem téged. Kicsit szégyellem, ha hagyom magam ostoba nyelvelésekbe belerángatni, de olyan csábító. Sajnálom, ha nemlibseviknek hatók is sértegetésbe fordítják a szót, ha más véleménnyel találkoznak.
annamanna
2020. december 30. 06:57
"Magyarországon az Operatív Törzs egyelőre csak az egészségügyi dolgozók oltásáról adott hírt, az RTL megkereste a témában a miniszterelnök sajtófőnökét. Havasi Bertalan annyit válaszolt, hogy Orbán Viktor akkor oltatja be magát, amikor sorra kerül. A Fidesz pedig azt válaszolta, hogy szerintük a politikusoknak a sor végén kell állniuk." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201230/koronavirus-kiderult-mikor-oltatja-be-magat-orban-viktor-463460
Doglegy
2020. december 29. 15:33
Amúgy az oltással nem ez az oltásellenesek problémája, hanem az, hogy nem ismerjük a hosszú távú egészségügyi mellékhatásait. Persze az ilyen gps-es 1%-os támogatottságú hülyeségekről könnyebb írni, mert itt ki lehet röhögni a barmokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!