A természet rendje

2020. augusztus 31. 14:35

A libsi média szerint a házasság idejétmúlt dolog, de akkor miért akarják, hogy homoszexuálisok házasodjanak?

2020. augusztus 31. 14:35
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Miért érzem mindig azt, amikor ellepik a közösségi oldalakat és most már az önkormányzatok épületeit is a szivárványos motívumok, hogy ez csak provokáció és pótcselekvés? Minden évben ilyenkor nekilátnak ennek az LMBTQI- és a többi propagandának. Eddig egy napról volt szó, aztán egy hét lett belőle, aztán egy hónap. Elnézve, mi zajlik a nagyvilágban, már évről beszélhetünk. Mi értelme van ennek?

Én mindent megértek, és a sok haladó, demokrata liberálissal ellentétben fel tudom fogni, hogy nem látjuk egyformán a világot, és azt is, hogy nem vagyunk egyformák. Vitára is kész vagyok bármikor, sőt még az is megy, hogy ne kezdjem el a másikat sértegetni, ha valami olyat mond, ami nekem nem tetszik. Szóval benne vagyok a párbeszédben, és tényleg nagyon várom már, hogy valaki elmagyarázza nekem, miért is kell szivárványos zászlókkal teleaggatni az önkormányzatokat. Miért csak azzal kell? Más kisebbségek zászlaját miért nem rakják ki? Vagy miért kell terhes »férfiakról« kirakni plakátokat „A szivárványcsaládok gyönyörűek!” felirattal megtoldva? Ha heteroszexuális családokat plakátolnak ki, az miért kirekesztő? Ők miért nem lehetnek gyönyörűek? Azt is szívesen venném, ha valaki elmagyarázná nekem, mi a jó abban, ha bőrszerkóban egymást pórázon vezetve vagy éppen papnak öltözve vonaglanak egy teherautó tetején? Ezzel hogyan vívják ki a jogaikat? Komolyan érdekelne, hogy azon túl, hogy provokálják a többséget, remélve, hogy majd valakinél elszakad a cérna, és odavág egyet, mit akarnak elérni?

Tudtommal ugyanis nem bántja őket senki. Nincsenek kirekesztve, kapnak munkát, szavazhatnak, úgy élik a világukat, ahogy akarják. Normális lelkületű embert aztán kicsit sem érdekel, hogy ki hogyan éli és kivel osztja meg az életét. Arról beszélnek, hogy a gyerekek gyűlölet nélkül születnek (ami így is van), mégis mániákusan be akarják vinni a transzgender meséket és oktatást az óvodákba, iskolákba. De ha a gyerekekben nincs gyűlölet, akkor miért kell ez az érzékenyítés? A libsi média állandóan azzal van tele, hogy a házasság idejétmúlt dolog, és amúgy is mindenki elválik, meg üti-veri egymást a négy fal között. Akkor miért akarják, hogy homoszexuálisok házasodjanak? Ugyanez igaz a gyermekvállalásra. Előadják, hogy nem kell gyerek, önmegvalósítani kell, de ha mégis becsúszik, semmi gond, ott az abortusz, közben meg terhes »férfiakat« mutogatnak, és azon keseregnek, hogy a homoszexuálisoknak nem lehet gyerekük. Most ez akkor hogy van?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Augustus1
2020. szeptember 01. 10:44
Könyörgöm! Minek ez a sok duma pro és kontra? A végbél funkciója, pont!
Biivisz
2020. augusztus 31. 22:26
Nagyon jó írás, Dóri! Gratula !!!
MayorAnna
2020. augusztus 31. 21:39
+100!
yndi
2020. augusztus 31. 20:00
"A libsi média állandóan azzal van tele, hogy a házasság idejétmúlt dolog" Buta liba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!