Együtt sikerülni fog!

2020. március 20. 08:45

Mutassuk meg újra, mint már oly sokszor a történelem során, mire képesek a magyarok, ha összefognak!

2020. március 20. 08:45
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Fantasztikus látni, hogyan fog össze Magyarország a bajban, hogy teszi mindenki hozzá a magáét a küzdelemhez: bezárt éttermek ingyen szállítanak ételt az orvosoknak és ápolóknak; üzletemberek ajánlják fel a szállodájukat és kórházukat a védekezéshez, sokan pedig a lakásukat; rengetegen segítenek az időseket ellátni élelemmel és gyógyszerekkel; több mint 900-an jelentkeztek önkéntesnek az egészségügyben; civilek, sportolók, színészek, klubok, vállalatok nyújtanak anyagi és egyéb segítséget a frontvonalban küzdőknek. És ami a legfontosabb, az egészségügyi dolgozók, ápolók, orvosok vállt vállnak vetve, egymást bíztatva küzdenek a frontvonalban az esküjük szerint. Nehéz napok előtt állunk, lesznek különösen nehéz pillanatok, de együtt sikerülni fog! Mutassuk meg újra, mint már oly sokszor a történelem során, mire képesek a magyarok, ha összefognak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belpestilibsi
2020. március 20. 14:56
fogjon veletek össze, akinek Imre az anyja.
Héja
2020. március 20. 14:06
Szinte az össze ballib trágyaember a Mandin vernyog. Ezekkel fogjon össze a halál.
zsoltkom2
2020. március 20. 11:06
"Együtt sikerülni fog!" Nem fog, mert Orbán néni tett róla, hogy legyenek baloldali koronavírusosok és jobboldali koronavírusosok. Ez egy ilyen világ lett. Balos Jézus... jobbos Jézus. Van baloldali semminek mondott segítség és nagyra tartott Orbán segítség... ami a valami. Ez el van dekázva. Ezen csak a teljes összeomlás segít... mindenkiből egy jelentős rész. Valaki orbanista itt a minap ki is fejezte: Fehér ember nem felejt. De a magyar ember meg még jobban nem. És az erkölcsből-keresztény értékrendből kötelező segítséget is, majd idővel visszaolvassák a fejünkre, hogy legyünk hálásak. Számla valójában be van nyújtva, csak még a fiókban van. Ilyen, örökölt illem van.
koronaszepe
2020. március 20. 10:09
Miniszter asszony, Ön jó darabig háromszázezer forint lakhatási támogatást vett fel havonta indokolatlanul, jogosulatlanul. Itt az alakalom, hogy elegánsan visszaadhatja azoknak, akitől tulajdonképpen elvette. Azt csak Ön tudja pontosan, hogy mekkora ez az összeg, azt hiszem, az ötszázezer kevés lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!