Kunhalmi Ágnes még gyűjti a bátorságot: Magyar Pétertől pár méterre kampányolt, de odamenni nem mert

2024. május 05. 07:58

Az MSZP politikusa nem örül neki, hogy Magyar megosztja a szavazatokat a 18. kerületben.

2024. május 05. 07:58
Kunhalmi Ágnes

Nyitókép: MIT/Koszticsák Szilárd

A Blikk cikkéből kiderült, hogy egy érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi az emberek a pestszentlőrinci piacon, ugyanis szinte egymás mellett, pár méterre egymástól kampányolt Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és az ellenzéki szavazók új messiása, Magyar Péter. 

A 18. Kerületben Magyar pártja a polgármesteri székért zajló versenybe is benevezett, ezért is kampányol itt nagy vehemenciával. A helyszínen Magyar az RTL-nek is nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy a DK petíciót akart indítani, hogy a Tiszta Párt ne tudjon indulni a választáson két olyan kerületben, ahol jelenleg DK-s polgármester van. Ilyen például a 18. kerület is, ahol az MSZP-ből kivált, majd onnan DK-ba átlépő Szaniszló Sándor a kerületvezető. A helyszínen akkor vált forróvá a hangulat, amikor 

Kunhalmi és Szaniszló mellett Magyar is megjelent a helyszínen. 

Az MSZP-s országgyűlési képviselő nem titkolta nemtetszését Magyar indulásával kapcsolatban: „Miért akarja itt megosztani a szavazatokat?” - fogalmazott az RTL híradójának. Az MSZP-s politikus úgy fogalmazott: „Én nem tudom, hogy neki pontosan mi a szándéka, meg mit szeretne, de hogy ez csak a Fidesznek kedvez, abban bizonyos vagyok.” „Miért nem kérdezi meg tőle? Itt van” – mondta Kunhalminak a riporter.

 „Hát nézze, most jöttek 16 évesek az előbb, hogy jöjjön ide hozzám, mert a választókkal beszélgettem, és azt mondta, hogy nem kíván velem beszélni” – fogalmazott a kerület országgyűlési képviselője. Az előbbi gondolatot pedig igy folytatta: „Nem engedhetjük meg magunknak, hogy szétvigyük az ellenzéki szavazókat.” A felvetésre, hogy ezeket a kérdéseket Magyar Péternek is feltehetné, Kunhalmi azt válaszolta: 

„Ó, én nem akarom őt... ha nem akar velem beszélni, én ezt tiszteletben tartom.” 

Magyar Péter korábban erőteljes kritikával illetve az ellenzéki térdél vezető pártját, ugyanis kék Fidesznek nevezte a DK-t, a kerület polgármestere azonban úgy fogalmazott: őt nem zavarja, ha más pártok is elindulnak a választáson.

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­­z­­i n­­i­m­f­o­­­m­á­n­­­i­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Hyazinth
2024. május 12. 19:12
"Tükröm, tükröm, mondd meg nékem: választáson lesz esélyem?"
Obsitos Technikus
2024. május 05. 20:50
Egyébként miért kellene bármelyiküknek egymással beszélgetni? Nem egymást kell meggyőzni, hanem a választókat.
europész
2024. május 05. 18:20
A kettő közül melyik az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!