NAT-párlat

2020. február 25. 10:15

Elszabotálták a fizika tantervet, kihagyták Pataky Attila ufóügyi szakértőt.

2020. február 25. 10:15
Vas András
Népszava

Hát mi ez, ha nem XXI. századi oktatási reform? Oké, rendben, meglehetősen óvatos, de az csak a diplomás kommunisták lázálma, hogy biológián akkor a Cannabis indica szárított, megtermékenyítetlen kendervirágzatának exoterm reakcióját kellene bemutatni. Viszont azért nem ártott volna valamilyen komolyabb kontroll, ugyanis a fizika tantervének kidolgozói elszabotálták a feladatukat, teljesen kihagyták Pataky Attila ufóügyi szakértő szerteágazó kutatási eredményeit, ahogyan az életvitel és gyakorlat óra anyagából is hiányzik az árokpart-kaszálás és a lombseprű hatékony használata, a magyar irodalomban pedig még mindig a Kölcsey-féle avítt Himnusz szerepel a nemzet dalaként a Nélküled helyett. Miután az etika tantervében – még csak ajánlott programként – sincs benne bármilyen másság és kisebbség skandálva gyalázása, így annyiban egyetértünk az új NAT kritizálóival, lehetett volna ezen még dolgozni.

Megnyugtató viszont, hogy kormányzati forrásaink szerint némi ráncfelvarrás azért még várható: állítólag már készül a Mengyelejev-táblázat átdolgozott, magyar szabványa a nikkel után a 28,5-ös rendszámú rézelejével.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kala pál
2020. február 26. 07:43
Megemlíthette volna a matek hiányosságait is ez a Humor Herold,a kígyózó prímszámokat.
Kardinális
2020. február 25. 17:42
Ki ez a Humor Herold???
tóth mária
2020. február 25. 16:33
Ez a lökött azt hiszi, hogy vicces volt? Idióta.
Zsolt75
2020. február 25. 16:30
Sassjózsi forog a zsírjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!