Az édesanyátok térde kalácsát!

2019. december 06. 18:10

Hazudtok.

2019. december 06. 18:10
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Az édesanyátok térde kalácsát!
A Gothár-ügyre hivatkozva raboljátok el a főváros jogát, hogy döntsön a színházak vezetőiről.
De hazudtok.
A javaslat hivatalos előterjesztése szerint már október 29-én tárgyaltatok erről. A Gothár-ügy november 19-én robbant, akkor hozta nyilvánosságra a Katona József Színház a zaklatási ügyet.
Hazudtok, mint a vízfolyás.
Nyilván mert ezt követeli meg a »keresztény konzervatív« hazaszeretet.

Erre reagáltam: https://magyarnemzet.hu/…/a-gothar-botrany-valtotta-ki-a-ko… ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2019. december 08. 13:10
Régi, de jó. - honnan lehet tudni, hogy gyurcsány hazudik? - mozog a szája!
Szerencsi Veronika
2019. december 08. 11:52
Bohóc! Ócska provokáció minden szava, tette. Eszméletlenül irigykedik Orbán sikereire - nem képes titkolni. Ez nyüzsgés amit elkövet csak primiív "kompenzálás" saját lelkivilágának, lenyugtatására. A gyurcsányné ugyan ezt teszi - Brüsszelben. Haját lépi, hogy Orbánt nem sikerül lelökni a "trónról". Mi mindent összehord, mi mindent megpróbál - közröhej dacára is. Nem magyarok - csak itt élnek - sajnos.
kaltran
2019. december 07. 12:32
Kisfiú, ha a Fidesz megengedné, vagy legalábbis szó nélkül tűrné, hogy egy minél nagyobb hadházy hívő (azaz lófasz) legyen az összes budapesti színház vezetője rövidesen, akkor táblacserére lenne szükség, mert a színházak szemétteleppé és kuplerájjá avanzsálnának. Inkább legyen egy hatalmi szóval világ végére zavaró verdikt (elviselem türelmesen), minthogy Alföldi Róbert újra a Nemzeti vezetője (nemzetvezetője) legyen. De az összképet látva manifeszt és dafke egy nagyobb hadházyt (azaz lófaszt) állítanának oda: Schilling Árpádot. Aki ezt nem akarja eltűrni, azt úgy hívják: normális ember. Ti meg elmehettek a fenébe.
makapaka2
2019. december 07. 12:03
Zárt osztályra veled Fletó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!