Jobbikos: „Csoda kellene, hogy nyerjek!”

2018. március 21. 17:15

Az „esélyes” jelölt. A „győztesek” jelöltje. A papír tudvalevőleg sokat elbír.

2018. március 21. 17:15
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Nagy botrány kavarodott Farkas Gergely jobbikos jelölt körül. Egyesek szerint pénzt ajánlott LMP-s riválisa visszalépéséért, szerinte csak »viccből« vetette fel az eddigi kampányköltségek megtérítését. Az igazi elszólása azonban az, miszerint »csoda kellene, hogy nyerjek!«.

»Csoda kellene, hogy nyerjek!«

Az »esélyes« jelölt. A »győztesek« jelöltje. A papír tudvalevőleg sokat elbír. Az ellenzéki pártok most abban versenyeznek, hogy melyikük jelöltje legyen helyben a kormánypárti induló fő kihívója.

A Békemenet megmutatta, hogy nincsen kormányváltó hangulat, és az ellenzék továbbra sem tud szavazókat mozgósítani. A baloldal a Hősök tere helyett a zsebkendőnyi Fővám téren ünnepelt, és a Jobbik sem merte bevállalni a Szabadság teret, inkább a mellette lévő, szintén csak falatnyi Batthyányi örökmécses körüli teret választotta. Rossznyelvek szerint a tömeg felét egyébként is a 106 képviselőjelölt rokona és ismerőse tette ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. március 22. 06:57
Nehéz munka kitakarítani a fidesz maffiát, a fidesz tolvaj bandát, a fidesz kommunista csürhét, a fidesz spicli kormányt de az ország érdekében mindent meg kell tenni, hogy ez a fekély eltűnjön a kukába.
kerekes
2018. március 21. 20:46
Nézem a g..i TV-t, hírtv, a rohadék Kuncze, meg a múmia cenzorasszony nyomja a tutit. Ja, és ez a jobbikos TV! Magyarok ébresztő!
Mich
2018. március 21. 20:37
Csoda lenne... ha a gerinctelen Jobbik túlélné ápr. 8.-át...
Szívemből magyar
2018. március 21. 19:59
Kiszelly már teljesen pártkatona lett, Nógrádi is a Fidesz mellett agitál, kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!