Miért engedtétek kamerák elé őket?

2017. december 05. 19:54

Akkor sincs magyarázat arra, hogy a szerkesztő, társ-műsorvezető vagy bármilyen kolléga, aki hétfő este, nem sokkal az adás előtt látta-hallotta beszélni az influenzától artikulálni képtelen Marsi Anikót, mégis miért engedte őt a kamerák elé ebben az állapotban.

2017. december 05. 19:54
Borbás Barnabás
Válasz.hu

„Rendben. Játsszuk el egy pillanatra, hogy még soha az életben nem láttunk lázas-influenzás megbetegedést, ezért elhisszük, amit a sajtóosztály állít. Akkor sincs magyarázat arra, hogy a szerkesztő, társ-műsorvezető vagy bármilyen kolléga, aki hétfő este, nem sokkal az adás előtt látta-hallotta beszélni az influenzától artikulálni képtelen Marsi Anikót, mégis miért engedte őt a kamerák elé ebben az állapotban.

Ugyanez vonatkozik Demcsák Zsuzsa esetére. Az ominózus interjút összesen majdnem egymilliószor (!) nézték meg Youtube-on szeptember óta, a kommenteket a magas vállalhatatlansági faktor miatt letiltották. Gondolom, úgy kellett ez a hírnév a csatornának és Demcsáknak, mint üveges tótnak a hanyatt esés.

Őszintén mondom, hogy a bulvár része nem érdekel; nem érdekel, ki és miért kerül ilyen helyzetbe élő adásban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
K.O.
2017. december 06. 19:03
A Palik Laci felesége :)
krotak
2017. december 06. 16:34
Nem kellene folyton gonoszkodni. Ágikának pl. fantasztikus a humorérzéke, nem tudta nevetés nélkül felolvasni a kezébe nyomott papírt.
smarton
2017. december 06. 08:32
Marsi részeg volt? Meghízott az utóbbi időben és az, hogy külön él az imádott családjától, eléggé gyanús. Ezek a jelek azt mutatják, van némi problémája.
hümmögő
2017. december 06. 02:14
Aki beteg az ne dolgozzon! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!