Véget érhetnek a spekulációk – Nyilvánosságra hozzák a Kennedy-aktákat

2017. október 22. 11:31

Oswaldra túlságosan illett a magányos bolond merénylő jelzője. A nehéz gyerekkorral, zavaros marxista ideológiával rendelkező mindössze 24 éves férfi, akit a kubai szálai miatt még az FBI is figyelt, hogyan tudta volna megölni a világ legjobban védett emberét!?

2017. október 22. 11:31
Kvárik Anita
Alfahír

„A széles-körben elterjedt rejtély, hogy valóban Oswald volt-e a gyilkos, és ha igen, magányos elkövető volt-e vagy egy nagyobb összeesküvés része. A gyilkos személyét szinte senki sem akarta elfogadni. Oswaldra túlságosan illett a magányos bolond merénylő jelzője. A nehéz gyerekkorral, zavaros marxista ideológiával rendelkező mindössze 24 éves férfi, akit a kubai szálai miatt még az FBI is figyelt, hogyan tudta volna megölni a világ legjobban védett emberét!?

Történészek egyebek közt azt várják az újabb titkos dokumentumok közlésétől, hogy azok betekintést engedhetnek Lee Harvey Oswaldnak a gyilkosság előtt nem sokkal tett mexikóvárosi utazásába, amelynek során Oswald - a Kennedy-gyilkosságot vizsgáló Warren-bizottság szerint - az ottani szovjet és kubai nagykövetséget is felkereste, vallomása szerint azért, hogy beutazó vízumot kérjen a két országba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bambuci
2017. október 23. 19:31
Sohasem a “ki,, volt a kerdes, hanem a “miert,,.
Graf
2017. október 23. 12:05
Kedves Anita, ennyit eddig mi is tudtunk. Jack Ruby night club tulajdonos csak úgy besétált a rendörségre és a nyomozók között vezetett Oswaldot hasba lőtte. Csak úgy.. Ruby zsidó volt és rövid időn belűl állítólag rákban meghalt. 50 évre titkosították a vizsgáló bizottság dokumentumait. 2013 íg tartott a titkosítás, de a világ szinte nem is vett tudomást a Kennedy gyilkosság félévszázados évfordulójáról . A mainstream média kussolt. Trump állítólag feloldja a titkosítási tilalmat de tartok attól,hogy őt is hasba lőhetik a Federal Bank cionista védelmezői. Csak úgy mellékesen a Federal Bank nem az USA tulajdona. Totál zsidó érdekeltség. Ennek szeretett volna véget vetni J.F. Kennedy. / ezzel kapcsolatos beszédét a Youtube-on meg is lehet keresni.
Frick László Emlékzenekar
2017. október 23. 09:44
Ah, a büdösruszki hekkerek már ezt is.
Senye Péter
2017. október 23. 09:32
Karinthy után szabadon: J.F.K-t nem Lee Harvey Oswald lőtte le, hanem valaki más, akit szintén Lee Harvey Oswald-nak neveztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!