Rossz hír a Fidesz-KDNP-nek: utoljára rendezhetik meg Budapesten a Pride-ot

2017. július 08. 11:06

A Jobbik továbbra is kitart azon határozott álláspontja mellett, hogy a Budapest Pride súlyosan közerkölcsöt sértő, családellenes rendezvény.

2017. július 08. 11:06
Szűcsné Major Ildikó
Jobbik

„A Jobbik továbbra is kitart azon határozott álláspontja mellett, hogy a Budapest Pride súlyosan közerkölcsöt sértő, családellenes rendezvény. Több felvonuló obszcén provokációja ráadásul csak árt a magyarországi homoszexuálisok társadalmi elfogadottságának. A magát nemzetinek és kereszténynek tartó Fidesz-KDNP kormány évről-évre asszisztál a megtartásához, ahelyett, hogy Budapest lakosságát megkímélnék a felfordulástól. Ez persze nem meglepő attól a kormánytól, amely propagandalapjaiban előszeretettel mutogat, televíziós csatornáin pedig népszerűsít kétes hírű transzvesztitákat.

Emlékezetes, hogy a héten Németország esett áldozatul a családellenes lobbinak. Mivel Orbán Viktor nemzetközileg egyre inkább elszigetelődik, ezért könnyen elképzelhető, hogy uniós nyomásra és a gyenge Fidesz-kormány miatt Magyarország is a homoszexuális házasság bevezetésére kényszerül a közeljövőben.

A Jobbik kormány azonban ezt nem fogja hagyni. 2018-tól nem fogjuk engedni, hogy az országban nyíltan családellenes megmozdulásokat rendezhessenek, a család intézményét pedig megóvjuk az ellene irányuló támadásoktól.”

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2017. július 09. 21:50
Csakugyan. Ha a cukiságkampány és a néppártosodás üteme nem csillapodik, akkor ez volt az utoljára megrendezett Pride .... melyen a Jobbik nem képviseltette magát.
BőröndÖdön
2017. július 09. 20:41
Ildikó,másszál vissza a fára!
Karbantartó9
2017. július 09. 19:35
Eddig a jobbik amire felesküdött azt szemen is köpte! Csak pár példa: Istent is, a Hazát is, a Családot is! Mocsok banda!
catalina9
2017. július 09. 16:35
A Jobbik továbbra is kitart azon határozott álláspontja mellett" hát igen, újabban erről a kitartásról híres a Jobbik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!