Ide vezet a hazaárulózás!

2017. február 16. 17:02

Ez már a sokadik erőszakos esemény az egy hónapja keményen, a népszavazás kiírásáért dolgozó aktivistákkal szemben.

2017. február 16. 17:02

„Ez már a sokadik erőszakos esemény az egy hónapja keményen, a népszavazás kiírásáért dolgozó aktivistákkal szemben. Ide vezet a hazaárulózás és a háborús retorika.

Az LMP-s aktivistának mielőbbi jobbulást kívánunk!” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalard
2017. február 17. 09:29
Jó lenne ha befognák a pofájukat. Amerikában az elvtársaik botokkal, gyújtogatással és gázsprayjel támadják le azokat, a jobboldali újságírókat, akik előadást szeretnének tartani, ugyanúgy, mint a hallgatóságukat, embereket ölve meg az "antifasizmus" nevében. Úgyhogy a momentumosok és elvtársaik köszönjék meg, hogy nem alkalmazták rajtuk a amerikai elvtársaik módszereit.
szalard
2017. február 17. 09:23
Ezek nemcsak hazaárulók, hanem nemzetárulók is.
Aerion
2017. február 17. 08:38
... Ez már a sokadik erőszakos esemény az egy hónapja keményen, a népszavazás kiírásáért dolgozó aktivistákkal szemben. Ide vezet a hazaárulózás és a háborús retorika ... Nem, nem ide vezet, ugyanis ez még kevés.
vigyor
2017. február 17. 07:32
...hát, akkor ne harcoljatok kiscsibéim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!