A mai Borsban megjelent cikkben sok a valótlanság!

2016. december 12. 12:53

Kiabálás tényleg történt ezek után, de nem az én részemről, a hangnemet a mai napig nem értem hogy miért. Többet nem szeretnék mondani a részletekkel kapcsolatban.

2016. december 12. 12:53
Kovács Ágnes
Facebook

A windsori rövidpályás úszó-vb csütörtöki napján, miután a döntők véget értek több szponzor is odajött hozzám, hogy hátra szeretnének menni a medencetérhez, ahová egyébként volt érvényes akkreditációjuk. Mivel én is arra indultam, és egyébként minden világversenyen oda szoktam menni a versenyzőkhöz - így volt ez Rióban is - most is így tettem. Beléptünk az uszoda térbe, a medencében több külföldi úszó társaságában Katinka levezetett, Shane a parton ült. A szponzorok megálltak az uszoda szélén, mert nem akartak senkit zavarni, 1-2 perc után ők egyébként ki is mentek. Én oda mentem a medencéhez, mert gyorsan gratulálni szerettem volna Katinkának, meg elköszönni tőle, mert másnap már jöttem haza, és később már erre nem lett volna alkalom. Kiabálás tényleg történt ezek után, de nem az én részemről, a hangnemet a mai napig nem értem hogy miért. Többet nem szeretnék mondani a részletekkel kapcsolatban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2016. december 13. 22:24
Gyerekes ez az egész. Két kedves kislány és egy srác torzsalkodása. A sajtó meg bolhából elefántot. Azért jó lenne, ha nem senki se szarna bele mások örömébe. A foci EB-nek tudtunk együtt örülni. Pedig Katinkáék méltóbbak rá.
Sigurd
2016. december 13. 16:55
Hülye èlsport... Ezredmàsodperceken múlik a Nagy Gyözelem. :-) Micsoda gyerekes baromsàg.
Pandaka pygmaea
2016. december 13. 12:17
Megkérdeztem. Ha ez "nekiesés", akkor lelked rajta. De rákereshetsz a kommentjeimre, előzőleg sem "hörögtem". "Pandaka pygmaea 2016. december 12. 22:27 @Tilda Ott voltál?" Ezt bírta válaszolni: Tilda 2016. december 13. 08:52 @Pandaka pygmaea És ti, mindannyian hörgők, ott voltatok? Vagy csak benyaltok bármit, bármikor, de nem akárkiről?"
zőldsas
2016. december 13. 06:21
Egy amerikai másodosztályú úszókkal rendezett VB után is gratulálni lehet Hosszúnak. Csak nekem van olyan érzésem, hogy a házaspár nem sokáig fog együtt lenni. Az Amerikai faszi hajtja a Bajai lányt amíg az bele nem gebed. Ne legyen igazam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!