Eörsi Mátyás maga kérte, hogy jelöljük

2016. október 18. 15:52

Arról a tényről, hogy Eörsi Mátyás a saját maga által kért támogatást utasította vissza, sarkos véleményünk van, ugyanakkor a tényt elfogadjuk.

2016. október 18. 15:52
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Origo

„Eörsi Mátyás maga kérte, hogy a Kormány fontolja meg az ő jelölését a Demokráciák Közössége főtitkári posztjára. A kormány - a nyilvánvaló belpolitikai nézetkülönbségek ellenére - úgy döntött, hogy támogatja a kérést, tekintettel arra, hogy sokkal jobb, ha egy magyar tölt be vezető pozíciót egy nemzetközi szervezetben, minthogyha nem. Arról a tényről, hogy Eörsi Mátyás a saját maga által kért támogatást utasította vissza, sarkos véleményünk van, ugyanakkor a tényt elfogadjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2016. október 19. 17:30
Biztos kapott a képére Gyurcsánytól, Vadaitól, az egész dékás csürhétől.
Riwen
2016. október 18. 23:42
Ti pedig jelöltétek.
medve
2016. október 18. 23:36
Bocsi, de nincs az a stratégia, amivel el tudof nekem magyarázni Eörsi jelölését. Ahogyan Dobolyi Alexandráét sem.
luisbathhelena
2016. október 18. 22:21
Ezt a receptet még tanítani fogják. Eget-földet meg fogok mozgatni egy kitüntetésért hogy aztán hangzatosan visszautasítsam :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!