Olasz nyomozókat küldött rám egy magyar megrendelő

2016. szeptember 22. 13:42

Nos, megdöbbentő dolog történt velem ma reggel. A kisfiamat vittem iskolába, éppen az autó előtt adtam neki búcsúpuszit, amikor azt mondta: „Apa, valaki fényképez bennünket!”

2016. szeptember 22. 13:42
Vona Gábor
Facebook

„Nos, megdöbbentő dolog történt velem ma reggel. A kisfiamat vittem iskolába, éppen az autó előtt adtam neki búcsúpuszit, amikor azt mondta: „Apa, valaki fényképez bennünket!” – és egy kocsira mutatott. A sulirendőr, aki pár méterre állt, szintén észrevett valamit, és elindult a jármű felé. A jármű menekülőre fogta, de pechjére egy zsákutcás parkolóba hajtott, így miután a megijedt Benedeket próbáltam nyugtatni és beküldtem a suliba, az autó után siettem.

Az autóból kiszálló személy feltett kezekkel szállt ki, mint amikor egy bűnözőt tetten érnek. Mr. Gabornak hívott és angolul sűrűn az elnézésem kérte. Magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni, és sajnálja, neki is van gyereke, de sajnos ez a munkája. Amikor megkérdeztem, kinek dolgozik, azt mondta, egy olasz ügynökségnek. Mire azt mondtam, hogy ez így nem kerek, kibökte, hogy azoknak pedig egy magyar megrendelő fizet. Közben két anyuka lépett oda, és azt mondta, hogy a parkoló másik végében a bokrok között bujkál egy másik fotós ember is. Na, már csak ez kell... Amire odaértem, az elfutott. Ekkor megérkezett a rendőrnő, aki elkezdte felvenni az adatokat. Közben az olasz telefonon kérte a barátját, hogy jöjjön vissza, aki rövidesen vissza is tért.

Az olaszok számtalan hazugságba keveredtek. Először azt mondták, csak az iskola elé jöttek. Majd miután a kollégám jelezte, hogy ő már reggel a házunk előtt is látta ezt az autót, elismerte, hogy ott is fotóztak. Arra a kérdésre, hogy mióta követnek, a válasz az volt, hogy tegnap este érkeztek. Ezután megkérdeztem, honnan tudták a lakcímem, mire a válasz az volt, hogy a múlt héten követtek a parlamentből. Ezek szerint mégsem tegnap érkeztek? Erre a válasz: hétvégére hazamentek. Amikor arra voltam kíváncsi, hogy melyik nap követtek a múlt héten, akkor arra azt felelték, hogy pénteken. Ez érdekes, mert pénteken nem voltam a parlamentben. Szóval 10 perc alatt lejött, hogy ez itt nem egy tiszta történet.

A helyzet az, hogy egy országgyűlési képviselő megfigyelése törvénytelen. Lehet persze azt mondani, hogy ezek csak paparazzik, újságírók, akik akartak készíteni néhány érdekes képet. Lehet, de nagyon nem valószínű. Rómából idejönnek hetekre, bérelnek autót, nyomoznak utánam, hogy lefényképezzék, amint egy magyar politikus a kisfiát elviszi iskolába? Aztán, amikor lebuknak, próbálnak elmenekülni? Össze-vissza hazudoznak? Ugyan már... Elmondom én, mire gondolok, ne kerülgessük a forró kását. Szerintem a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó. Úgy tűnik, már nagyon félnek. Ezek szerint mégis igaz az a folyosói pletyka, hogy Orbán Viktor kiakadt a múlt hétfői napirend előtti vita után, és kiadta a kilövési engedélyt rám a sajtósainak. Ha jól emlékszem Spéder Zoltánról is olasz paparazzikkal csináltak anyagot a TV2-re. Úgy tűnik, így dolgoznak. Külföldről bérelnek hiénákat, hogy elvégezzék a piszkos munkát. Mi lesz a következő? Esetleg tovább is mennének...?

Nos, drága jó Habony Árpád és társai! Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ti álltok az egész mögött, csupán 99%-os valószínűségűnek tartom. De a helyzet az, hogy itt most nagyon mellé lőttetek. Több ok miatt is.

1. Ahogy írtam, egy országgyűlési képviselő megfigyelése bűncselekmény, úgyhogy itt most kicsit többet szívtatok fel az orrotokba a szokásosnál, és elcsesztétek, mert a kisfiam szerencsére észrevette a felbérelt olaszaitokat.

2. Bár nincsenek illúzióim, hogy a mai Magyarországon bárki a köreitekből is felelne bármiért, de azért megteszem az ilyenkor szükséges jogi lépéseket. Tanúk, dokumentáció van.

3. Én nem fogok összeomlani, mint Spéder, csak még elszántabban küzdeni, hogy eljöjjön az igazság pillanata, és nektek felelnetek kelljen azért a sok mocsokért, amit – nem is velem, hanem – az országgal tesztek.

(Ezt meg csak úgy a dühös apuka jogán: Miért nem tudtok tiszta eszközökkel küzdeni, nyomorultak?)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. szeptember 23. 14:45
INTER-MAFFIONÁLIS kapcsolat a CAMORRA és a LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYÁRÚSOK vezető tisztségviselői között?
Békanász a hasadon
2016. szeptember 23. 09:07
Magyarország egyik legnagyobb biztonsági vállalkozása támogatja Vona Gábor cégét - a gyakorlatban ezt jelentik a jobbikos Barikád magazin hasábjain feltűnő Őrmester Zrt.-reklámok. Szintén az őrző-védő iparban tevékenykedik a párt egyik nagy igazolása, a rendőrség terrorelhárító szolgálatát 2004-ig ezredesként vezető Osvát László. Igaz, a Jobbik csendőrség-munkacsoportját másokkal együtt szervező egykori főtiszt Osi-Colonel Kft.-je nincs egy súlycsoportban az Őrmesterrel. Osvátra nemcsak friss jövetele, hanem üzleti kapcsolatai miatt is ferde szemmel nézhetnek a merevebb párthívek. Vagyonvédelmi vállalkozásának kisebbségi tulajdonosa az a - Barbalics Péter filmproducerhez köthető - Ro-Geo Kft., amely ellen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója nemrég feljelentést tett. A cég ugyanis önhatalmúlag folytatott gazdasági tárgyalásokat az ellenzéki párt nevében. Barbalics egyébként Dávid Ibolya MDF-elnök sógora, akinek a Sorstalanság című film produceri posztját az után kellett otthagynia, hogy egy vizsgálat 200 milliós hiányt tárt fel a gazdálkodásban Losonczy Pál kommunikációs igazgató közösen tulajdonolja a BGB Fesztiválszervező Nonprofit Kft.-t a Kulcsár-ügyben első fokon elítélt, 1990-1994 között fővárosi MSZP-képviselő Garamszegi Gáborral. http://valasz.hu/uzlet/radikalis-reszvenyesek-25178/
creasy
2016. szeptember 23. 08:06
Na, mondom egy érdekes sztori.De csak eddig olvastam:.." Elmondom én, mire gondolok, ne kerülgessük a forró kását. Szerintem a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó."... Gabi, elmégy te a jo büdös picsába!
Mindjárt
2016. szeptember 23. 07:47
Soha se gondoltam volna, hogy a felcsúti cigány kutyái képesek ennyire lealacsonyodni. Nincs ezekben semmi emberség, se tiszteség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!