A NEMek harca

2016. szeptember 30. 13:22

A helyes megfejtés a NEM, hacsak nem akarjuk, hogy Kiskundorozsmán húsz év múlva a helyi szalafisták és vahhabiták kedvéért ne lehessen pálinkát és disznóhúst kapni.

2016. szeptember 30. 13:22
Lovas István
Magyar Hírlap

„Holnapután minden urnához elballagó választó e kérdésre adhatja le nem vagy igen szavazatát: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését? (A helyes megfejtés a NEM, hacsak nem akarjuk, hogy Kiskundorozsmán húsz év múlva a helyi szalafisták és vahhabiták kedvéért ne lehessen pálinkát és disznóhúst kapni.)

Hogy ezt miként lehet annak értelmezni, hogy a kormány tulajdonképpen az Európai Unióból történő kilépésre szavaztat egy olyan országban, amelynek lakosai minden felmérésen erősen az uniós tagság mellett álltak ki, azaz egy szavazatokból élő kormánynak politikai öngyilkossággal érne fel a közakarattal szembemenni, az rejtély.

Éppen úgy nem érthető, mintha egy, a »mi« liberálisainkhoz hasonló, képzeletbeli svájci csapat Ticino tartományban a múlt heti, ottani referendum kérdését nem úgy értelmezte volna, hogy a helyi munkaerő élvezzen-e előnyt az EU-ból és akár a szomszédos Olaszországból jövő munkaerővel szemben, hanem úgy, hogy az olaszul beszélő tartomány Mussolini volt fasiszta diktátor feltámasztásával kíván titokban Putyinnal szövetkezni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő cigányokat segítő sorosisták kiirtásában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de Angyalfoldy
2016. október 01. 11:01
@smarton "Viszont Asztrik óta pénzt kell fizetni a bejutásért. Nem keveset. Pedig sok évtizedig szabadon bemehetett bárki a templomért, kilátásért, vagy körbevezetésért(azért kellett fizetni, de a bámészkodás ingyen volt)." Nem beszélve a méregdrága apátsági étteremről. Az étlapon három leves van, az egyik a maceszgombócos, de még azért is 1290 forintot szakítanak le a megfáradt vándorról. Bár első helyen az üzleti tárgylásra érkezőknek ajánlják az éttermet. Érdemes elolvasni filozófiájukat, felér a bencés vendégszeret már-már kénköves cinizmussal kigúnyolásával: http://apatsagipinceszet.hu/latogatas/etkezes/
matykox
2016. október 01. 10:37
Ja, egyébként: Az egész betelepítési rémálom olyan, mint amikor egy nőnek egy utált palihoz muszály hozzámennie, mert arra kényszerítik! (Ugye, a kényszerházasság egyike a dicső muszlim "vívmányoknak" mellesleg). A SZABAD AKARATUNK ELLEN akar Brüsszel "KÉNYSZERHÁZASSÁGOT" a kecskepásztorokkal ránk erőszakolni??!! Erre csak egy a válasz: "NEM-NEM-NEM, NEM-NEM-NEM, NEM MEGYÜNK MI INNEN EL!"
de Angyalfoldy
2016. október 01. 02:32
A Neue Zürcher Zeitung Lovas által idézett cikkét az NZZ naívája (viszonylag újkeletű bécsi tudósítója) - írta. Az ilyeneket a Paul Lendvai típusok játszva megvezetik (a "buta szőke nő" rasszista mémet is ezek terjesztették el). Vajon kizárt, hogy az éceszt, miszerint a magyarországi népszavazás eredményét előre sztálini időket felidézőnek kell beállítani, egyenesen a mester sugalmazta? A lélegzetelállító hücpe rá vall, "a buta szőke" valószinűleg meg sem érti, mihez szolgál eszközül.
Ellensúly
2016. szeptember 30. 23:02
Azt hiszem, ez a világtörténelem első olyan Lovas István-cikke, amellyel nem értek egyet. Pirosat nyomtam rá, pedig Lovas a kedvenc újságíróm, és nagyon büszke vagyok a barátságára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!