Ez nem újságírás, ez fröcsögés

2016. augusztus 12. 16:31

Stumpffal nem az a baj, hogy öreg, ahogy azt ő gondolja (mert persze egy kicsit még édzsista is), hanem, hogy remekül működteti a burkolt vagy a nyelvben öntudatlanul kódolt eurocentrista, maszkulin-hegemón beszédmódot.

2016. augusztus 12. 16:31
Závada Péter
Facebook

Stumpf András Rihanna-kritikája a Mandineren elvétve tartalmazhat ugyan igazságokat (sajnos én is elég rosszakat hallottam a koncertről), viszont egy biztos: sikerül neki két és fél flekken rasszistának, szexistának vagy csak egyszerűen undorítóan rosszindulatúnak lennie. Gratulálok!

»félmeztelen feka artisták tekergetik ki a vállukat elég ügyesen. Ez mégis mi? Jön mindjárt az elefánt is?«

»Tényleg jobban járnánk, ha a fáni jönne, de nem az jön, hanem Rihanna megint. Hogy elmakogja mondjuk: vöjkvöjkvöjk. Közben néha odanyúljon a puncijához.«

Még szerencse, hogy MØ-nek megkegyelmez: »Teljesen mindegy, hogy nem valami épületesek a MØ-dalok, viszont ott volt ez a nem szép, nem jó táncos, de nagyon őszinte, nagyon önmaga nő a színpadon, egyszerű pólóban-gatyában, és szívét-lelkét beleadta.«

Stumpffal nem az a baj, hogy öreg, ahogy azt ő gondolja (mert persze egy kicsit még édzsista is), hanem, hogy remekül működteti a burkolt vagy a nyelvben öntudatlanul kódolt eurocentrista, maszkulin-hegemón beszédmódot. Ez nem újságírás, ez fröcsögés.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2021. június 29. 21:17
Most mi a baja? Az hogy szar volt Rihanna, meg az egész műsora, pedig ZP annnnnyira várta ezt a fánátszikus eseményt és valójában ő is csalódott? Lehet persze cukrozni a szart, attól az még szar marad, ehhez nem kell Stumpf.
2017. május 22. 14:24
"Stumpffal nem az a baj, hogy öreg, ahogy azt ő gondolja (mert persze egy kicsit még édzsista is), hanem, hogy remekül működteti a burkolt vagy a nyelvben öntudatlanul kódolt eurocentrista, maszkulin-hegemón beszédmódot." Ebből a seggfejből ez az egy mondat is éppen eggyel több a megengedhetőnél!
2017. május 14. 19:40
Nem is tudtam, hogy a Záptoja Pál fia! Madarat tolláról, záptojást a szagáról!
Békanász a hasadon
2017. február 21. 19:24
Bele se merek gondolni Závada nemi életébe. Van neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!