Magyarország kedvenc borászata?

2016. július 10. 12:28

Szőlészkedésben lehet, hogy gyengék vagyunk, de borászkodásban az élen járunk, mondják Vargáék.

2016. július 10. 12:28
Ferenczi Csilla
Vinopor

„A hihetetlen mennyiség kérdésekor felmerült, hogy hogyan kezelik a palackok millióit. A válasz: saját üvegeik saját rekeszekben jutnak el a boltokba és vendéglátóhelyekre, majd visszakerülve hozzájuk, az országban egyedülálló, szupersteril palackmosón mennek át, melynek segítségével a betétdíjas üvegeket újratöltik. Jelenleg 3,5 millió betétdíjas Varga palack van forgalomban 180 ezer darab 12-es rekeszben.

A 18-féle termesztett szőlő közül legkedvesebb fajtájuk (természetesen?) az olaszrizling, ebből készül a száraz verzión kívül késői szüretelésű és jégbor is. Mindemellett a legdrágább és a legolcsóbb boruk is olaszrizling. Szőlészkedésben lehet, hogy gyengék vagyunk, de borászkodásban az élen járunk, mondják.

Az állandóan elérhető alap szortimenten felül prémium boraik, az Aranymetszés (megint matek) sorozat tagjai nem csak a fogyasztók körében felkapottak, hanem számos hazai versenyen is rendszeresen kiemelkedően szerepelnek. A Varga fiúk szimpatikus őszinteséggel válaszoltak kérdéseinkre, hogy jobban megérthessük a márkát és a koncepciót is. Terveznek és kiviteleznek - ilyen egyszerű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2016. július 31. 16:48
Fizetett cikk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!