Totál Lokál

2016. május 13. 10:44

A Lokál ugyanúgy nem a G-ügyi ellenség (vö. Metropol) amortizálására jött létre, ahogyan Habony Árpádnak sincs köze a mintegy államosított, kiapadhatatlan forrással megajándékozott TV2-höz.

2016. május 13. 10:44
A szerk.
Népszabadság

„Igaz, a Lokál rendezett hátterű, üvegzsebű főnöke annyiban tiszta pénzek fölött gazdálkodik, amennyiben bőséggel markol a közeli bankókból. Miként nyilván az a dotáció is tiszta, amellyel nevezett – bizonyára a piaci jelzésekre reagálva – újabban uszkve évi másfél milliárdból gründolhat ingyenes napilapot. Amúgy a Lokál ugyanúgy nem a G-ügyi ellenség (vö. Metropol) amortizálására jött létre, ahogyan Habony Árpádnak sincs köze a mintegy államosított, kiapadhatatlan forrással megajándékozott TV2-höz.

Minden szép és jó, hogy azt ne mondjuk: magyar. Legföljebb azon lehet tűnődni, hogy akik most kiszorítósdit játszanak – jórészt – a mi pénzünkből, mikor mennek már kicsit arrébb.

Olyan szép lokálok vannak Ibizán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2016. június 08. 19:21
"akik most kiszorítósdit játszanak – jórészt – a mi pénzünkből, mikor mennek már kicsit arrébb." Mennének ők, ha volna lap, amely a nép szabadságát szolgálná. És nem idegen, a magyarokat tönkretevő célokat, immár 70 éve... Az meg, hogy a Népszabadságosok pénze..., ezt komolyan gondoljátok? Ami pénzt szereztetek, jobbára mások - tőletek jobb emberek, közösségek - tönkretétele, meghurcolása révén jutott-jut hozzátok. Ma is, amikor csúcsra járatjátok a nyílt és - ami veszélyesebb - rejtett magyarellenességet.
balbako_
2016. június 08. 18:17
Azt már tudjuk, hogy egy magyar bank milyen üzleti vállalkozást finanszíroz, de azt tudjuk-e, hogy Soros hány az ország érdekei ellen dolgozó médiát és személyt, pártot pénzel?
totyalaci
2016. június 01. 16:01
Én csak azt nem értem, hogy ilyenkor a lánglelkű jobber kommentelőknek hogy nem még le a pofájukról a bőr? Meg mikor az ország legügyesebb hentese(bocs mészarosa) kavar?
BőröndÖdön
2016. június 01. 16:01
Orbanisztán erről szól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!