Oszlop

2016. január 06. 07:59

Tulajdonképpen a főtanácsadónak van igaza, ez az egész feslett történet a maga pitiségében biztonsági kockázat.

2016. január 06. 07:59
Tamás Ervin
Népszabadság

„Szegény Sasvári Szilárd, ha ezt politikusként megérhette volna! Pedig szép jövő állt előtte a Fideszben, annak idején ő dolgozta ki az első oktatáspolitikai anyagot, volt, amikor államtitkár-esélyesként tartották nyilván, hogy azután megelégedjen egy médiakuratóriumi tagsággal.

2005-ben a Fővárosi Közgyűlés várostervezési és városképi bizottságának elnökeként aztán beletenyerelt valamibe. Azt állította, hogy a Hírközlési Minisztérium rendelete alapján a telefonfülkékre elhelyezett reklámokért csak akkor kellene közterületi díjat fizetni, ha azok a fülkék szélétől legalább tíz centire kilógnak. Ez a távolság a Médiacontact Kft. által feltett plakátok esetében csak 9,8 centiméter volt – ezért az önkormányzat állítólag mintegy 70 millió forint bevételtől esett el. (...)

A 11 évvel ezelőtti harc elég csúnya volt ahhoz, hogy fölhorkanjon az ember, de végül is szabálykövető döntés született, két milliméteren múlt, van az így. Ma ez a két milliméter semmit sem számítana. Habozás nélkül félresöpörnének mindent ilyen helyzetben, tekintélyes tisztségviselők hatökrökként vesznének bele képtelenebbnél képtelenebb okfejtésekbe.

Ha valaki netán rettentően örül a szólásszabadságnak, hogy az ellenzéki médiákon a Mahir ügyvédje elmondhatja, hány pert indít Budapesttől Strasbourgon át Washingtonig, majd esetleg lelkesen tapsol a jogállamiságnak a felperes győzelme esetén – ne tegye. Az elherdált közpénzt se számolja, állott struktúrákról se okoskodjon. Mert tulajdonképpen a főtanácsadónak van igaza, ez az egész feslett történet a maga pitiségében biztonsági kockázat. Ránk dőlhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 01. 21:00
Ti csináltatok ebből piti történetet! Ti csináltatok szentet Simicskából és ti vagytok a zsoldjában miközben ekézitek azt az időt amikor a Magyar Nemzetet, Hír tévét pénzelte.
Apáczai
2016. január 20. 12:30
Nagyon fájdalmas a liberálfassiszta oldalon, ha visszaszorítják Magyarországon a korrupciót. Nem lesz mivel ekézni Magyarországot. Már ezt a kis szórakozást is elveszik tőlük... Báncsák a "demokratikus ellenzéket"...
Berecskereki
2016. január 20. 12:29
Azt már régóta tudni lehet, hogy vannak hírgyártók és kötélgyártók. Tamás Ervin a hírgyártó lenne? Bakondi György nem mondott olyant, amiből az következik, amit TE állít. A következőket mondta: „A főváros és a cég közti jogvitába a kormány ugyan nem avatkozik bele, ám a jogszerű, a rendőrség által is biztosított munkálatok akadályozása már belbiztonsági kérdés.”
Ellensúly
2016. január 20. 12:28
(Breuer) Tamás Ervinék csak kávét kérnek, miközben hátradőlve nézik, hogy a jobboldal csoportjai ölik egymást. Szerintem nagy luxus ez a belharc, emlékezzünk, Bokros alig egy éve még több mint 36 százalékot szerzett. Az ördög nem alszik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!