Az ideológiai tudatformálás foglyai

2015. november 09. 17:27

A baloldal ma is egy posztnemzeti, történelem utáni társadalmat épít, amely az együtt élők kozmikus tere. A Taubira–törvény óta pedig az embernek vigyáznia kell, hogy mit mond az étteremben, a fodrásznál vagy máshol. Könnyen feljelentik.

2015. november 09. 17:27
S. Király Béla
Magyar Idők

„Nem lehet a véletlen műve – mondta a magyar miniszterelnök –, hogy naponta ötezer embert szállítanak be Európába az uniós vezetők hozzájárulásával. Sejthető, hogy kiknek az érdekei írják felül a kiüresedő demokráciát. Európa politikusainak többsége pedig bábfigura az őket helyzetbe hozó erők markában. Fricz Tamás a Magyar Idők október végi számában már ismertette a német politika bénultságát. Érdemes megvizsgálni a francia bénultságot is, amely a némettel szemben főleg belső okokra vezethető vissza. A franciák is egy gigantikus méretű, a baloldal által kisajátított médiával és egyetemi oktatással támogatott ideológiai tudatformálás foglyai, amely hatékonyságában túltesz a keleteurópai kommunizmus parlagias, a testi fenyítésre alapozó módszerein. (...)

Hollande elnöksége kezdetén Désir a Szocialista Párt elnöke lett, de alkalmatlansága miatt más parkolóba került. Ő az, aki idesomfordált 2006ban, hogy Gyurcsányt támogassa, és az európai ügyekért felelős francia államtitkári minőségében idén szeptemberben a TV5 Monde tévécsatornának adott interjújában elítélte a magyar kormányt. Szerinte Magyarország »ezekkel a szögesdrótokkal egyértelműen kivonja magát az Európai Unió értékeiből, amelyek nem abból állnak, hogy drótkerítéseket építsünk«, és abból sem, hogy kiki saját nemzetpolitikáját kövesse.

A baloldal ma is egy posztnemzeti, történelem utáni társadalmat épít, amely az együtt élők kozmikus tere. A Taubiratörvény óta pedig az embernek vigyáznia kell, hogy mit mond az étteremben, a fodrásznál vagy máshol. Könnyen feljelentik. Engem is letromfoltak Párizsban, amikor kicsúszott a számon az eszkimó szó. Inuit a helyes fogalom – úgymond –, mert az eszkimóhoz negatív múltbeli jelentés kapcsolódik. A magyar határzár a kifulladásig erőltetett politikailag korrekt beszédmód és politika tyúkszemére lépett, hiszen annak lételeme a tilalomfák mögötti, valóságtudat nélküli élet: ami ezen túlra esik, az csak homofób, xenofób, eurofób, iszlamofób stb. lehet, és az is. A Szajna partján már rég megágyaztak a bevándoroltaknak: mehet oda évente kétszázezer is, hiszen legalább ennyi »őshonos« magzattól szabadulnak meg évente. És mégis. Az említett Benamou 2005ben megjelent Az utolsó Mitterrand című könyvéből megtudhatjuk a halállal küszködő elnök egyik utolsó vallomását: Franciaország nem tudja, hogy háborúban állunk Amerikával. Igen, egy ismeretlen, létfontosságú gazdasági háborúban, látszólag halottak nélkül. Az amerikaiak osztatlan uralmat akarnak a világ felett.« E folyamat része az irányított bevándorlás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2015. november 09. 22:07
Azt a kurva! ez igen .Béla gyerek ezt szeretem mikor Amerikában meg verik a négereket. Ha véletlen egyszer eltévedsz a magyar honba nézz egy kicsit itt is körül az ideológiai tudatformálás témakörében. Mert itt aztán olyan nincs ugye? Csak az összes állami TV,rádió az MTI által közölt hírekből dolgozhat.Önállóan más hírt nem szerkeszthet. Az óriásplakáttól a postaládákba dobált szórólapokon keresztül nevelik a népet,hogy most itt milyen jó nekik.Természetesen kormányunk áldozatos munkájának eredménye ként. A libsik rátámadnak a nemzetükre még jó,hogy van egy igaz szittya kormányunk akik nemzetinek hazudva magukat lopják meg az embereket.Még a nyugdíjukat is megvédi. Ugye Bélus szar ez az Európa? Akkor mért nem Mongóliába mentél szétnézni a világba? Miniszterelnökünk is aki hány ha Európa nyugati feléről van szó miért németeknél taníttatja a kisfiát meg svájciaknál a leányt? Bélus amit firkantottál azt úgy hívják,hogy ideológiai tudatformálás fizetésért.
áfonya
2015. november 09. 20:37
A SZABADKŐMŰVESEK NYÍLTAN MEGFENYEGETTÉK EURÓPÁT? Olvasónk arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a Francia Médias-Presse oldalára felkerült egy 2015-09-07. kelt dokumentum, amely arról tanúskodik, hogy a szabadkőművesség támogatja Európa elárasztását bevándorlókkal. Sőt, nem csak hogy támogatja, hanem egyenesen nyíltan fenyegeti és zsarolja az európai országokat, és azok vezetőit. Az alább is látható dokumentum tanúsága szerint az azt aláíró kőműves páholyok követelése az, hogy az Európai országok fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót. http://www.netextra.hu/a-szabadkomuvesek-nyiltan-megfenyegettek-europat/
Tintamin
2015. november 09. 20:13
Ja, mindezt az Orbán-féle "Pártélet" átnevezett lapjában tolja a csávó 40 évvel ezelőtti stílusban, igazán vidám időutazás ez:DDDDD
Tintamin
2015. november 09. 20:12
Érdekes, hogy mindeközben a kormány tudatosan alkalmazza a tankönyvi manipulatív módszereket, az agyhalott híveik pedig úgy kajálják, mint szegénygyerek a zsírosdeszkát. Ennyit az ideológiai tudatformálásról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!