Mi, magyarok magunkért vagyunk felelősek

2015. november 17. 12:24

Kívánjuk, hogy mi legyünk újra igazi urai saját nemzetünknek és sorsunknak, mutassunk példát Európának, amelyet védtünk vérünkkel királyságunkban évszázadokon keresztül.

2015. november 17. 12:24
Pánczél Hegedűs János
Regnum! portál

„Mi, magyarok magunkért vagyunk felelősek, családunkért, hazánkért. Meg kell védenünk őket, meg kell védenünk saját magunkat. Ehhez az első lépés, hogy bevalljuk félelmünket és aggodalmunkat és azt, hogy ennek legyőzéséhez erőre van szükségünk, erős szívre és erős karra. A védelem nemcsak fegyverek és technika kérdése, meglehet azé is és arra ugyanúgy szükségünk van. Ahogyan az ellenségnek most van mire hagyatkoznia, úgy nekünk is legyen! Ez nem teológiai kérdés, hanem rendvédelmi kérdés. Most nem szent iratokat kell néznünk, hanem annak híveit és azok cselekedeteit, és feltenni a kérdést:

Mi kihez és mihez vagyunk hívek? És mi az, ami megtart minket? 

Kívánjuk, hogy országunk megtalálja azt az erőt, amely segítette mindig is a megmaradásban, keresztény hitét és nemzetszeretetét. Képezzünk egységet a megmaradásban. Kívánjuk, hogy országunk vezetői felelősségteljesen, a nemzet és az állampolgárok biztonságát szem előtt tartva gondoskodjanak a belső és a külső biztonságról, így szabadságunk és boldogulásunk feltételeit megtartsák és biztosítsák. Kívánjuk, hogy mi legyünk újra igazi urai saját nemzetünknek és sorsunknak, mutassunk példát Európának, amelyet védtünk vérünkkel királyságunkban évszázadokon keresztül. Kívánjuk, hogy országunk legyen erős, biztonságos, olyan rendet követve, amely sajátosságainkon és hagyományainkon alapszik, nem külső direktívákon. Kívánjuk, hogy az ország vezetői és lakosai is elmondhassák királyaink esküszövegében foglaltakat nagy nyugalommal; »megteendjük mindazt, amit ezen országaink közjavára, dicsőségére és öregbítésére igazságosan megtehetünk.« Kevesebbel beérni, mulasztás, vétek, egymás ellen elkövetett bűn. Abból pedig pont elég volt már eddig.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2015. november 17. 18:39
"mi legyünk újra igazi urai saját nemzetünknek" Vagy 300 év habsburg, 150 év török, meg 60 év orosz után most már tényleg jó volna saját nemzetünk urainak lenni. Ezek előtt valamikor tényleg volt idő, amikor urai voltunk magunknak, de hogy egy idegen nemzet szülötteit a Habsburgokat a magyar trónon tartó kor nem ilyen volt, az is biztos!
Kommentelő
2015. november 17. 16:28
"Kívánjuk, hogy országunk megtalálja azt az erőt, amely segítette mindig is a megmaradásban, keresztény hitét és nemzetszeretetét." Ja, az a múltkor is hogy bejött :)
Vezetéknév Utónév
2015. november 17. 12:40
Az önző, szemellenzős, nemzetállami gondolkodás felett eljárt az idő. A nyilvánvalóan tudatmódosító szer hatása alatt levő szerzőnek elkerülte a figyelmét, hogy 2004 óta EU-tagország vagyunk. Ez nemcsak szabadsággal, jogokkal, gazdasági előnyökkel, hanem bizony kötelezettségekkel is jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!