Hungary’s Got Factor

2015. november 30. 09:43

Már most rettegek a következő résztől.

2015. november 30. 09:43
Murányi András
NOL

„Nincs különösebb gond-probléma ezzel a Hungary’s Got Talent című produkcióval, ha csak annyi nem, hogy olyan, mint valami január elsejei after party: dereng az előzmény, továbbá próbálsz is oly mámorosan viselkedni, mint éjfél előtt, ám inkább csodálkozással vegyes értetlenséggel nézed a szoba közepén imbolygó havert, aki a bólé-túladagolástól kifeküdt emberek között nyöszörgi hamisan a Lady Carnevált.


Na ja, a Got Talent apja ugyanaz a Simon Cowell, aki az X-Factort (idehaza: -Faktort) alkotta, s mivel a formátumokat világszerte príma érzékkel terítő brit elme legföljebb annyiban tért el a klónozásnál, amennyiben tálentileg – éneklés mellett – táncolnak, ugrálnak és biciklivel egyensúlyoznak a fellépők, ember nem gondolhatta azt, hogy az RTL Klub képernyőjén éppen szombat este jön el a paradigmaváltás ideje.

Persze az első élő show-ban akadtak szép teljesítmények; mindenekelőtt Badár Tamás – legalábbis idehaza – magasabb szintre emelte a kártyás bűvészkedést azzal, hogy mintegy interaktívvá tett performansza során Skype-oló önmaga trükközött a zsűritagok egyikével, Horgas Eszterrel. Továbbá Czuczor-Gidai Zsófi is édes kiscsaj, aki aranyosan mond verset, miként a Dirty Red Light Crew fényorgiába ojtott mutatványsorozatára sincs egyetlen rossz szó sem (az említettek továbbjutottak). A kedves lakosság nyilván a kiesett, ugráskombinációs történeteivel házaló Wallkingot is megtapsolta a készülék előtt (stb.), hogy aztán folyamatosan kezébe temesse arcát, akárha az idehaza öt széria után leálló, adásmenetében csaknem csutkára kopírozott X-Faktor paródiaműsorát látná.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krksziget99
2015. december 15. 15:26
Népbutító undok és szinvonaltalan az egész, megérdemelné az emberi hülyités Oscar-díját!
mákgubó3
2015. december 15. 15:24
Fideszmajmok,vigyázzatok, kelepce!!!!!!!!!! Ez egy NOL-os cikk, tessék hangosan és harcosan megvédeni a műsort, és nem lájkolgatni, a kurva fegyelmezetlen anyátokat!!:)))))))))))
Peter8811
2015. december 12. 05:25
A fater nem volt valami talentum biciklis kerülésben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!