Nyílt levél Kovács Andrásnak

2015. május 28. 10:59

Azért viszont, mert nagyon nagy arányban mást vesznek nálam (is) a boltban, mint amit Ti jónak írtok, hadd ne legyek már én a hibás, és azért se, hogy ezt ki merem mondani.

2015. május 28. 10:59
Cartwright Éva
Somlói Borok Boltja

„Az alapreakcióm a cikkeddel kapcsolatban: egyik szemem sír, másik nevet.

Nevet: három éve dolgozom különböző szinteken azon, hogy állóvizet kavarjak, nagy kanállal. Ennél nagyobbat még sosem sikerült, bár most teljesen akaratlanul. Hála Gergőnek, aki szinte változatlanul közölte a cikket, és hála Neked, hogy úgy tűnik szintén totál kiakadtál, hogy idézzem a borászainkkal kapcsolatod szavaid.

Sír: ugyanarról beszélünk, ugyanaz a célunk mégis jó magyar szokás szerint elveszünk a személyes öntudatban és – szerintem – vélt sérelmekben. Szerencsére az elmúlt 3 év, és a 40+ maxiöntudatos, alkotó emberrel (= somlói borásszal) való együtt dolgozás engem már megtanított egy nagyon fontos dologra, és ez az egymás munkája iránti tisztelet.

Ezért most nagy tisztelettel, de azért kicsit határozottabban is, mint Gergő cikkében, szeretném tisztázni a félreértéseket.

Legfontosabb: nem értem a felháborodásod okát. Szólásszabadságot kiáltasz, miközben támadással vádolsz engem egy összességében teljesen másról szóló cikkben lévő egyetlen bekezdésért, ami úgy kezdődik: »én hogy éltem meg a Gellértet« és hogy »az én személyes véleményem«. Hogy más a Te válaszcikked ahhoz akkor most, hogy a »somlói borászok nem bírják a kritikát«? Hogy is van ez, hogy te (bárki) leírhatod a szólásszabadság jegyében, hogy szerinte egy bor büdös, de én nem, hogy szerintem nem egységesek a kritikáitok? Alternatíva: az általam oly kevéssé ismert magyar boréletben van egy szabály, hogy a kritikusokkal kötelező egyetérteni, Mea Culpa, ne olvass tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elég Antallból, az atlantista bábból
2015. május 29. 22:06
"három éve dolgozom különböző szinteken azon, hogy állóvizet kavarjak, nagy kanállal" b+, nem inkább a borral kellene foglalkoznod? ez is milyen némber lehet már.
tokajfan
2015. május 29. 11:33
WTF.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!