Örök életű fénylények vagyunk

2015. április 01. 15:28

A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.

2015. április 01. 15:28
Pataky Attila
Magyar Nemzet

„– Nem okoz feszültséget a zenekaron belül, hogy önt időközben a bulvármédia is felfedezte magának?
– Van az életem a zenekarral, és van a saját privát életem. És ezzel mindenki így van, az Edda öt különböző egyéniségből áll össze. De ahogy fellépünk a színpadra, átváltozunk. És nekem ez a legnagyobb boldogság. A színpadon kaptam és adtam a legtöbbet életem során. De ha vége a koncertnek, visszatérünk a saját életünkhöz, amelyben nem zavarjuk egymást. Mindenki hagyja a másikat, élje úgy az életét, ahogy szeretné. A társaim elfogadnak engem annak, aki vagyok. Mert tudják, hogy én valóban ez vagyok. Szepes Máriától megtanultam, hogy minden ember életében eljön a szolgálat ideje. Ezt vagy felismeri, vagy nem. Ha felismeri, vagy vállalja, vagy nem. Én vállalom, hogy feladatom van, hogy üzenetet kell átadnom az embereknek, és tudom, hogy ennek a bulvár is része. Megtanultam együtt élni a médiával, mert szükségünk van egymásra. Ahhoz, hogy bármi változzon, az embernek először magában kell meglelnie a változást. Ha ez sikerül, a környezet is velünk tart. A legtöbben a másikat akarják megváltoztatni, pedig minden belülről indul. Ebben a vad világban csak megértéssel, egyetértéssel és szeretettel lehet valamit elérni. Én a színpadon is ezt az értékrendet képviselem. A másfajta gondolkodás hová viszi a világot? Elég csak körülnézni.

– És a kemény rockzenében át lehet adni az üzenetet?
– Én a líra felé hajlok, Rák vagyok, az érzelmeim erősek. A matéria egyre kevésbé érdekel. Mások gyűjtenek, én eladok. Ezerszer inkább olvasok, sportolok, a természetet járom, jó emberekkel találkozom, mint hogy gyűjtögessek. Ahogy Szepes Máriától tanultam, a legfontosabb, hogy tedd a dolgod, és akármivé válhatsz. Valahol el kell kezdeni, mert a katasztrófa felé tartunk.

– Ez mit jelent, vége lesz a világnak?
– A rejtett kaszt mindent megtesz azért, hogy Májá fátylát rajtunk tartsa, hogy ne lássunk tisztán. Az emberiség nagy részének életét a félelem, a szorongás és a kilátástalanság határozza meg. Az így összetört és egybegyúrt embermasszával pedig a hatalmak azt csinálhatnak, amit akarnak. A dolgok nem értünk történnek, hanem ellenünk. Az érdek és az ember harca folyik, és jelenleg az érdek irányítja a világot. A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tyIer durden
2015. december 10. 16:19
LOL Pataky, allandoan be vagy baszva?!
brabant89
2015. április 20. 11:36
És a titkos háttérhatalom nem fél az ilyen pataki bogaraktól, hagyja, hogy kikürtöljék a titkaikat. Vagy pedig nem elég erős ahhoz, hogy szembeszálljon velük. :))
Zokni
2015. április 13. 19:10
"Hari Seldon? Ő biztosan nem fél a robotok lázadásától. Jó jó, az ő nevét "h" nélkül írják. :) A videó egy promóciós fiktív videó a Deus Ex: Human Revolution nevű játékhoz. A nem túl távoli jövőben mesterséges szerveket végtagokat ültetnek az emberekbe... Beköltözik az emberek testébe is a multicégek technológiája. Ez ellen tiltakozik a történetbeli Purity First szervezet." - Nem, Sheldon Cooper az Agymenők kockabolondja, akihez egyébként jól illik e téma. (Star Trek, Halo, X-Men, Spiderman, vagy mik, meg a sci-fi is) Ő biztosan ismeri az illetőt. - A tiltakozás meg vicces módon valahol szintén kapcsolódik hozzá. Mert egy olyasmi ellen emelik fel a szavukat, aminek semmilyen komoly feltétele nem adott, ellenben a technológiai bumm előnyei viszont éppenséggel igen. Az átlagemberek üzleti kiszolgáltatottsága meg a kapitalizmus velejárója. Ezért találták fel a demokráciát, mely a dolog társadalom-romboló hatását enyhíti.
Kasperl
2015. április 09. 14:11
Nem kéne szegényt kicsúfolni. Igazából nem árt senkinek azzal amiben hisz.Zeneileg viszont tény, hogy a Slamós kordszaka után átment giccsdiszkóba, de ehhez meg joga van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!